Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Αθήνα και η Αρχαία Ολυμπία προβάλλονται στο Ισραήλ
Προβολή προορισμού

Η Αθήνα και η Αρχαία Ολυμπία προβάλλονται στο Ισραήλ

Στη χώρα μας θα βρεθεί τις ημέρες αυτές 4μελές τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες της σειράς ντοκιμαντέρ 'Game Theory', που μεταδίδεται από τον πλέον δημοφιλή εμπορικό τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ CHANNEL 2.

Τηλεοπτικά γυρίσματα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και το Αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας και στην Αρχαία Ολυμπία, προγραμματίζει για τις 19 και 20 Αυγούστου το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο CHANNEL 2, που επισκέπτεται την Ελλάδα με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, στο πλαίσιο των δράσεων υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της αναπλ. υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για τη συνολική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό και την ανάδειξη θεματικών ελληνικών προορισμών μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος.

Στη χώρα μας θα βρεθεί τις ημέρες αυτές 4μελές τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες της σειράς ντοκιμαντέρ “Game Theory”, που μεταφέρθηκε στην Εβραϊκή και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τον πλέον δημοφιλή εμπορικό τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ CHANNEL 2, με 5-7 επαναλήψεις. Η σειρά έχει υψηλό ποσοστό θεαματικότητας (έως και 30%) και παρουσιάζεται από τον ιδιαιτέρως αναγνωρισμένο στη χώρα του δημοσιογράφο, συγγραφέα και παρουσιαστή Gil Hovav.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024