Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Pleasant Holidays επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε 14 ακόμη χώρες της Ευρώπης
Τουριστικά γραφεία

Η Pleasant Holidays επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε 14 ακόμη χώρες της Ευρώπης

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Pleasant Holidays συμπεριλαμβάνει την επέκταση της σε 15 χώρες στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα.

Η Pleasant Holidays ανακοίνωσε την επέκταση των προϊόντων της σε 15 νέες χώρες στην Ευρώπη, με την προσθήκη νέων προορισμών και κρουαζιέρων για το 2017 και έπειτα. Μέσα στις νέες χώρες που είναι διαθέσιμες για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες βρίσκεται και η Ελλάδα. Επίσης στην λίστα βρίσκονται η Γαλλία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Ολλανδία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Πιο συγκεκριμένα για την Ελλάδα, οι νέοι προορισμοί που συμπεριλαμβάνονται στα προγράμματα της εταιρείας είναι τα νησιά της Μήλου, της Νάξου και της Πάρου. Για την Γερμανία νέοι προορισμοί είναι το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, η Νυρεμβέργη και η Στουτγάρδη. Για την Δανία είναι η Κοπεγχάγη, για την Αυστρία η Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ, για την Ουγγαρία η Βουδαπέστη, για την Ιταλία το Μιλάνο, για την Πορτογαλία η Λισαβόνα, για την Ισπανία η Σεβίλλη και για την Βόρεια Ιρλανδία το Μπέλφαστ.  
 
Η Pleasant Holidays είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς εμπόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες με εξειδίκευση στα ταξίδια στη Χαβάη, την Καραϊβική, την Κόστα Ρίκα, την Ταϊτή, τα Νησιά Φίτζι και γενικότερα στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, κάποιες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και επίσης στις κρουαζιέρες στην Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης θυγατρική εταιρία του Automobile Club της Νότιας Καλιφόρνια, του μεγαλύτερου American Automobile Association που παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερα από 14 εκατομμύρια μέλη.
 
Οι νέες κρουαζιέρες για το 2017 θα ανακοινωθούν από την Windstar Cruises και συμπεριλαμβάνουν τη Βόρεια Ευρώπη με δρομολόγια από την Στοκχόλμη και το Ρέικιαβικ για τον Αύγουστο και τον Ιούλιο. Ο γύρος της Ισλανδίας είναι ένα θαλάσσιο ταξίδι που ξεκινά από την Ισλανδία και κρατάει μια εβδομάδα. Περιλαμβάνει επίσκεψη στα φιόρδ, τους μεγάλους καταρράκτες και τα μικρά ψαράδικα νησιά. Η κρουαζιέρα Baltic Delights μεταξύ της Στοκχόλμης και της Κοπεγχάγης επισκέπτεται οκτώ μαγικές πόλεις σε επτά χώρες: τη Σουηδία, τη Ρωσία, τη Φινλανδία, την Εσθονία, τη Λιθουανία, την Πολωνία και τη Δανία. Πρόσθετα δρομολόγια της Windstar Cruises στην Ευρώπη συμπεριλαμβάνουν το Δουβλίνο, το Εδιμβούργο και τη Λισαβώνα. Τα κρουζιερόπλοια της Windstar Cruises διαθέτουν πολυτελείς καμπίνες με θέα στον ωκεανό. Εκτός από τη γαστρονομική εμπειρία εν πλω και τη διασκέδαση, κάθε κρουαζιέρα περιλαμβάνει μια δωρεάν ιδιωτική εκδήλωση που υπόσχεται μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.
 
Η Pleasant Holidays συνεργάζεται με περισσότερες από 20 αεροπορικές εταιρείες για διακοπές στην Ευρώπη που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Alitalia, της American Airlines, της British Airways, της Delta Air Lines, της Icelandair, της Lufthansa, της United και τέλος της Virgin Atlantic.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024