Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Τravel Channel International προβάλλει την Ελλάδα ως ελκυστικό παγκόσμιο προορισμό σε 74 χώρες
Υπουργείο Τουρισμού

Το Τravel Channel International προβάλλει την Ελλάδα ως ελκυστικό παγκόσμιο προορισμό σε 74 χώρες

Η νέα μεγάλη καμπάνια του ΕΟΤ περιλαμβάνει 5 θεματικά επεισόδια διάρκειας 60'' που γυρίστηκαν από το Travel Channel International και προβάλλουν τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Ελλάδα σε διαφορετικούς προορισμούς.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη καμπάνια του ΕΟΤ σε συνεργασία με το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κανάλι Travel Channel International. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της αν. υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά που περιλαμβάνει συνδυασμό διαφημιστικών μέσων για τη δυναμική και πλέον αποτελεσματική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.
 
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και περιλαμβάνει 5 θεματικά επεισόδια διάρκειας 60” που γυρίστηκαν από το Travel Channel International και προβάλλουν τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Ελλάδα σε διαφορετικούς προορισμούς.
 
Η καμπάνια σχεδιάστηκε με βάση τη στοχευμένη προώθηση των θεματικών τουριστικών προϊόντων και την επιμήκυνση της  τουριστικής περιόδου. 
 
Τα θεματικά επεισόδια μέσω του Travel Channel «ταξιδεύουν» σε 74 χώρες και σε δεκάδες εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο και φέρουν την ονομασία:
 
• Sea and Sun (Ήλιος και Θάλασσα)
• Luxury (Πολυτέλεια)
• City Break (Τουρισμός Πόλεως)
• Gastronomy (Γαστρονομία)
• Greek Islands Lifestyle (Ο Τρόπος Ζωής στα Ελληνικά Νησιά)
 
 
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024