Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑΝΕΚ Lines: Αρωγός της ΠΑΕ Πλατανιάς για πέμπτη χρονιά
Ακτοπλοΐα

ΑΝΕΚ Lines: Αρωγός της ΠΑΕ Πλατανιάς για πέμπτη χρονιά

Ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Lines κος Γιώργος Κατσανεβάκης συνεχάρη την ομάδα για την εκπληκτική της πορεία τα τελευταία χρόνια και ανέφερε ότι είναι τιμή και χαρά για την ΑΝΕΚ να συμπλέει με τον Πλατανιά, που αποτελεί τη μοναδική κρητική ποδοσφαιρική εκπροσώπηση στα υψηλά ποδοσφαιρικά “σαλόνια” της Super League.

Η ΑΝΕΚ Lines ανανέωσε, για πέμπτη χρονιά, την χορηγική της υποστήριξη στην ΠΑΕ Πλατανιάς, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που φιλοξενήθηκε, προχθες, στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στα Χανιά. Η ΠΑΕ Πλατανιάς, συνεχίζοντας την πετυχημένη συνεργασία των τελευταίων ετών με την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρείας Κρήτης, θα σκοράρει και τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στη Super League, με το λογότυπο της ΑΝΕΚ στο πίσω μέρος της φανέλας της.  
 
Ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Lines κος Γιώργος Κατσανεβάκης, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους, συνεχάρη την ομάδα για την εκπληκτική της πορεία τα τελευταία χρόνια, ανέφερε ότι είναι τιμή και χαρά για την ΑΝΕΚ να συμπλέει με τον Πλατανιά, που αποτελεί τη μοναδική κρητική ποδοσφαιρική εκπροσώπηση στα υψηλά ποδοσφαιρικά “σαλόνια” της Super League και έκλεισε εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι και φέτος “καλοτάξιδη” θα είναι η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. 
 
Στο χαιρετισμό του, ο αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος της ΑΝΕΚ κος Γιώργος Αρχοντάκης τόνισε ότι η ΑΝΕΚ στέκεται χρόνια αρωγός και συνοδοιπόρος στις δύσκολες προσπάθειες του Πλατανιά και είναι περήφανη για την σταθερή πορεία της ομάδας που με επιμονή, ευπρέπεια και όραμα, αγωνίζεται στα απαιτητικά “σαλόνια” της Super League. 
 
Ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γιώργος Κατσανεβάκης καλωσορίζοντας τους παριστάμενους στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.
 
Από τη μεριά του ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς κος Μανώλης Μαθιουλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, “Στην προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο ο ΠΑΕ Πλατανιάς, για ολοένα και καλύτερη παρουσία στην Super League, βλέπει ότι δεν είναι μόνος του. Έχει και για την νέα αγωνιστική περίοδο ως συμπαραστάτες την κορυφαία ακτοπλοϊκή ελληνική ναυτιλιακή εταιρία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, την ΑΝΕΚ, όπως επίσης και την ΕΤΑΝΑΠ, μια επίσης κορυφαία στο χώρο της εταιρία. Τις ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους”.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας. Την κλασική του -πλέον- ερυθρόλευκη φανέλα με τις οριζόντιες ρίγες επέλεξε και φέτος ο Πλατανιάς, για τις εντός έδρας εμφανίσεις του. Τόσο αυτή, όσο και η κόκκινη με τις λευκές λεπτομέρειες που θα φορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και η τρίτη που θα είναι γαλάζια, επιλέχτηκαν με γνώμονα, την -τελευταίας λέξης- τεχνολογία που εφαρμόζεται κατά τη σχεδίαση και κατασκευή τους, με στόχο να βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να έχουν ακόμα καλύτερη απόδοση. “Ελπίζουμε ότι και φέτος η επιλογή της συγκεκριμένης εμφάνισης θα μας… φέρει γούρι και θα πραγματοποιήσουμε πορεία στο πρωτάθλημα της Super League ανάλογη με την περυσινή”, τόνισε ο κος Γιώργος Παράσχος, τεχνικός της ομάδας του ΠΑΕ Πλατανιά.
 
Οι παίκτες του Πλατανιά επιδεικνύοντας τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν στο βήμα και να επιδεικνύουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, που απέσπασαν θερμά σχόλια από τους παρευρισκόμενους. 
 
Η ΑΝΕΚ Lines, αρωγός και συνοδοιπόρος του Πλατανιά, για πέντε συνεχόμενα έτη, εύχεται για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν καλή επιτυχία στην ομάδα που απλόχερα σκόρπισε χαρές στο νησί, με την αγωνιστικότητα και το δυναμισμό της.
 
 
Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ κος Μ. Αποστολάκης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γ. Κατσανεβάκης, ο πρόεδρος του Πλατανιά κος Μ. Μαθιουλάκης, ο αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος της ΑΝΕΚ κος Γ. Αρχοντάκης,  και ο τεχνικός της ομάδας κ. Γ.Παράσχος.

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024