Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟι Βρετανοί είναι οι πιο φιλικοί επισκέπτες στα ξενοδοχεία
Έρευνα

Οι Βρετανοί είναι οι πιο φιλικοί επισκέπτες στα ξενοδοχεία

Έρευνα πραγματοποίησε η εταιρεία On the Beach ρωτώντας το προσωπικό από 100 διαφορετικά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο σχετικά με τη συμπεριφορά των τουριστών κατά τις διακοπές τους. Συγκεκριμένα οι Βρετανοί παραθεριστές κέρδισαν την πρώτη θέση στους πιο φιλικούς και γενναιόδωρους επισκέπτες με ποσοστό 32%.

Οι Βρετανοί παραθεριστές αποδείχθηκε πως είναι οι πιο φιλικοί και πιο γενναιόδωροι επισκέπτες ξενοδοχείων, σύμφωνα με μια έρευνα της On the Beach.
 
Η On the Beach είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες online κρατήσεων για παραθαλάσσιες διακοπές που εδρεύει στο Macclesfield, στην Αγγλία και συχνά διεξάγει έρευνες σχετικά με τις συνήθειες των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο.
 
Για την έρευνα ερωτήθηκε το προσωπικό από 100 διαφορετικά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, και το πόρισμα αυτών ήταν πως οι Βρετανοί παραθεριστές κέρδισαν την πρώτη θέση στους πιο φιλικούς και γενναιόδωρους επισκέπτες με ποσοστό 32%. Επόμενοι στην λίστα ήταν οι Σουηδοί με 16% και οι Νορβηγοί με 10%. 
 
Το φιλοδώρημα στο προσωπικό των ξενοδοχείων ήταν ανέκαθεν ένα φλέγον ζήτημα για όσους πήγαιναν διακοπές. Πολλοί παραθεριστές δεν μπορούσαν να διαχωρίσουν την διαφορά μεταξύ του φιλοδωρήματος στο προσωπικό των εστιατορίων για παράδειγμα και των υπηρεσιών καθαρισμού στα δωμάτια των ξενοδοχείων.
 
Ωστόσο, η έρευνα έδειξε ότι οι Βρετανοί είναι αυτοί που αφήνουν τα περισσότερα φιλοδωρήματα, γεγονός που τους ανέδειξε στην πρώτη θέση με τους πιο γενναιόδωρους επισκέπτες, με ποσοστό 36%. Οι Σουηδοί θεωρούνται επίσης γενναιόδωροι με ποσοστό όμως χαμηλότερο αυτή τη φορά, 14%. Τέλος, οι «συνήθεις ύποπτοι» Αμερικανοί κλείνουν την κορυφαία τριάδα με τους πιο γενναιόδωρους επισκέπτες με ποσοστό 11%.
 
Από την άλλη μεριά, το προσωπικό των ξενοδοχείων ψήφισε και για τους πιο αγενείς επισκέπτες, με τους Ρώσους να σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση της κατάταξης με ποσοστό 31% των ψήφων. Ακολουθούν οι Γερμανοί, με έναν στους πέντε ερωτηθέντες να τους παρουσιάζει ως τους πιο αγενείς επισκέπτες και τέλος κλείνουν την τριάδα οι Γάλλοι με ποσοστό 10%.
 
Παρά το γεγονός ότι οι Βρετανοί είναι οι πιο φιλικοί και γενναιόδωροι επισκέπτες, έχουν και άλλη μια πρωτιά σε μια όχι και τόσο θετική κατάταξη. Κατέχουν την πρώτη θέση στην λίστα με τους επισκέπτες με τα περισσότερα παράπονα, με ποσοστό 37%. Ακολουθούν οι Γάλλοι με 12% και αμέσως μετά κλείνουν την κατάταξη με τους πιο «παραπονιάρηδες» επισκέπτες οι Γερμανοί με 10%.
 
Μεγάλο ποσοστό κατέχουν οι Βρετανοί επίσης και στην λίστα με τους πιο θορυβώδεις επισκέπτες, σημειώνοντας ποσοστό 34%, ακολουθούμενοι από τους Ισπανούς με 25%. Αρκετά μικρότερο ποσοστό, ύψους 8%, έχουν οι Ρώσοι που έρχονται τρίτοι στην κατάταξη.
 
Ο Alistair Daly, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της On the Beach, σχολιάζει τα στοιχεία της έρευνας τα εξής: “Η έρευνά μας δείχνει πόσο φιλικοί είναι οι Βρετανοί, ειδικά όταν είναι διακοπές. Ωστόσο, ενώ είναι γνωστό πως κάνουμε πολλά παράπονα για τον καιρό στην Αγγλία, φαίνεται πως συνεχίζουμε τα παράπονα και όταν είμαστε στις διακοπές μας. Επίσης φαίνεται πως είμαστε οι πιο θορυβώδεις πελάτες αλλά αγαπάμε την διασκέδαση σαν λαός, οπότε ό,τι κάνουμε είναι συνήθως καλοπροαίρετο“.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024