Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Celestia Grand Executive Villas στη Σαντορίνη
Ξενοδοχεία

Σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Celestia Grand Executive Villas στη Σαντορίνη

Το Celestia Grand αναδείχθηκε από το TripAdvisor στην 1η θέση στη Σαντορίνη, και στη 2η θέση ανάμεσα σε 6.945 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη για τα ξενοδοχεία της Caldera Collection της οικογένειας Πατηνιώτη.
 
Αυτή τη φορά, είναι η σειρά του Celestia Grand, το οποίο αναδείχθηκε από το TripAdvisor στην 1η θέση στη Σαντορίνη, και στη 2η θέση ανάμεσα σε 6.945 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
 
Αυτή είναι η δεύτερη διάκριση φέτος για το Celestia Grand, αφού από τον Απρίλιο έχει λάβει και το Travelers’ Choice Award 2016 που σημαίνει ότι ανήκει στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Παράλληλα δεν είναι τυχαίο ότι και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Caldera Collection ξεχωρίζουν έχοντας λάβει το Certificate of Excellence για το 2016 σε ένδειξη του υψηλότατου επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχουν στους καλεσμένους τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδικασία της «ψηφοφορίας» για την ανάδειξη των καλύτερων ξενοδοχείων δε συμμετείχαν μόνο πελάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παροχές των ξενοδοχείων που επέλεξαν, αλλά συμπεριλαμβάνονται και κριτικές από «υποψήφιους» ή καλύτερα, εν δυνάμει πελάτες.
 
Κι αν αναρωτιέστε, γιατί το Celestia Grand, αλλά και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Caldera Collection αναδεικνύονται περήφανα σε αυτές τις θέσεις, ιδού κάποια από τα σχόλια πελατών που πολύ παραστατικά ταξιδεύουν το μυαλό και τη σκέψη όσων δεν έχουν επισκεφτεί τη Σαντορίνη και τις  μοναδικές αυτές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
 
Υπέροχο!!! Η θέα σου κόβει την ανάσα και είναι εκπληκτική! Φροντίστε να δείτε το ηλιοβασίλεμα μία βραδιά πάνω από το ηφαίστειο…σε ένα ταξίδι 6 εβδομάδων στην Ευρώπη αυτό ήταν το καλύτερο μέρος που μείναμε“.
 
Πιο πάνω δεν πάει!!!…θέλαμε να εξασφαλίσουμε μια διαμονή αντάξια της φήμης του μοναδικού αυτού νησιού. Η επιλογή του ολοκαίνουριου Petit Palace μας δικαίωσε! Ανεμπόδιστη θέα στην Καλντέρα, άριστες εγκαταστάσεις και ένα προσωπικό εξαιρετικά φιλικό, εξυπηρετικό και διακριτικό“.
 
Είναι αυτά τα σχόλια, σαν το τελευταίο, στα οποίο στέκεται ιδιαίτερα η οικογένεια Πατηνιώτη, που για μια ακόμα φορά ευχαριστεί την ομάδα της Caldera Collection, η οποία με πνεύμα συνεργασίας και μεράκι, στοχεύει την πρωτιά και τα καταφέρνει.
 
Η Σαντορίνη, αναδεικνύεται συνεχώς ως ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η παροχή υπηρεσίας των ξενοδοχείων της Caldera Collection, συμπληρώνει την ομορφιά του ηφαιστείου, της καλντέρας και τη μοναδική ελληνική φιλοξενία.

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024