Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή'Ταξίδι στον Κόσμο' για 12 θεματικές μορφές τουρισμού της Προαθωνικής Χερσονήσου
Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού

'Ταξίδι στον Κόσμο' για 12 θεματικές μορφές τουρισμού της Προαθωνικής Χερσονήσου

Η πρώτη διαδικτυακή ανάρτηση για την ανατολική Χαλκιδική θα αφορά στο χαρτογραφημένο καλοκαιρινό μοντέλο διακοπών με τίτλο 'Sailing, Diving & Cruising'. Η καμπάνια θα παρουσιασθεί το χειμώνα του 2017 στο Άμστερνταμ και στη Ρώμη.

Μια ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων FedHATTA και τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, η οποία αφορά προώθηση 12 καταγεγραμμένων τουριστικών μορφών αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο “ταξίδι στον κόσμο” της οργανωμένης προσπάθειας των επαγγελματιών της ανατολικής Χαλκιδικής.

Η πρωτοβουλία ΔΩΔΕΚΑ, η οποία σχεδιάσθηκε από το FedHATTA και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, παρουσιάζει μέσα από δώδεκα θεματικούς τουριστικούς άξονες την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, διοχετεύοντας τις διεθνείς τουριστικές αγορές με ειδικές πληροφορίες, π.χ. προσκυνηματικές περιηγήσεις, διακοπές ευεξίας, ήθη, έθιμα και παραδόσεις, μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι, φύση και ειδικές διαδρομές, κ.λπ.

Η πρώτη διαδικτυακή ανάρτηση για την ανατολική Χαλκιδική θα αφορά στο χαρτογραφημένο καλοκαιρινό μοντέλο διακοπών με τίτλο “Sailing, Diving & Cruising”,  το οποίο σχεδιάσθηκε και εκπονήθηκε τον τελευταίο χρόνο από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού σε συνεργασία με τοπικούς κλαδικούς επαγγελματίες. Η ανάρτηση θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία Plefsis Tour, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καμπάνια θα παρουσιασθεί το χειμώνα του 2017 στο Άμστερνταμ και στη Ρώμη, με στόχο να δώσει ώθηση στην πώληση οργανωμένων καλοκαιρινών πακέτων διακοπών σε επιλεγμένους ευρωπαίους ταξιδευτές.

Κάθε μήνα το ΔΩΔΕΚΑ θα εμπλουτίζεται με νέες αναρτήσεις, ανάλογα με την εποχή και το θέμα της περιόδου, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 12 τουριστικών projects, τα οποία τελικά θα προωθηθούν. Τον επόμενο μήνα θα δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα με τίτλο “Οινικές περιηγήσεις στην προαθωνική χερσόνησο”, το οποίο μάλιστα θα συνοδευθεί από μελλοντική ημερήσια απόδραση μελών του FedHATTA στις οινικές διαδρομές της ανατολικής Χαλκιδικής.

“Οι δυνατές και ουσιαστικές συνεργασίες του Π.Ο.Τ. πιστοποιούν την καθολική αποδοχή της οργανωμένης και επαγγελματικής προσπάθειας που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα στελέχη και τις επιχειρήσεις – μέλη του”, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού, κ. Γιάννης Γερούκης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση της συνέργειας. “Πέρα όμως από το λαμπερό ‘περιτύλιγμα’ κάθε πρωτοβουλίας, αυτό στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι η ετοιμότητα του φορέα να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε ποιοτική δραστηριότητα αναβαθμίζει το εθνικό μας προϊόν και δημιουργεί προϋποθέσεις ουσιαστικής τουριστικής και επενδυτικής αναβάθμισης στην περιοχή. Σε ό,τι δε αφορά στην τελευταία παράμετρο αξίζει να αναφερθεί ο πρωτοφανής τουριστικός επενδυτικός οργασμός που πραγματοποιείται σήμερα στην Ανατολική Χαλκιδική, αποτελώντας την πλέον χειροπιαστή απόδειξη του αποτελέσματος της δουλειάς μας σε μια πραγματικά δύσκολη εθνική χρονική συγκυρία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024