Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκκένωση του Terminal 2 στο αεροδρόμιο του Manchester
Αεροδρόμια

Εκκένωση του Terminal 2 στο αεροδρόμιο του Manchester

Εύρευση ύποπτου πακέτου προκάλεσε την εκκένωση για τουλάχιστον τρεις ώρες του αεροδρομίου του Manchester.

Οι αρχές του αεροδρομίου του Manchester εκκένωσαν το Terminal 2 από τις εκατοντάδες των επιβατών και των μελών του προσωπικού για σχεδόν τρεις ώρες, καθώς ένα αφύλακτο πακέτο ανακαλύφθηκε στην περιοχή αναχωρήσεων.

Η ύποπτη τσάντα βρέθηκε αφύλακτη για μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή “drop-off” κοντά στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αερολιμένα. Η αστυνομία μπλόκαρε άμεσα τον δρόμο δίπλα από το τερματικό για όλα τα οχήματα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: “Μετά την εύρεση μιας αφύλακτης τσάντας, η περιοχή έξω από το Terminal 2 αποκλείστηκε ως προληπτικό μέτρο. Μετά από ενδελεχή έρευνα, η τσάντα μεταφέρθηκε καθώς δεν παρουσιάστηκε κανένας κίνδυνος και η διαδικασία επαναλειτουργίας του επιβατικού σταθμού βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως πάντα, η ασφάλεια και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού μας είναι υψίστης σημασίας, και εκτιμούμε την υπομονή όσων πλήττονται απόψε”.

Όλοι οι επιβάτες περίμεναν έξω από το κτίριο του τερματικού σταθμού για τις πτήσεις τους, ενώ σε κάποιους επιβάτες ζητήθηκε να παραμείνουν μακριά από γυάλινες επιφάνειες.

Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι το περιστατικό δεν επηρέασε τις υπηρεσίες στον αεροδιάδρομο και οι πτήσεις έγιναν κανονικά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024