Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑύξηση κίνησης 20% προς τη Σάμο από τον Τ.Ο. Apollo το 2016
TOs

Αύξηση κίνησης 20% προς τη Σάμο από τον Τ.Ο. Apollo το 2016

Τα βραβευμένα ξενοδοχεία, που συνεργάζονται με το Apollo στη Σάμο, είναι τα Samaina Inn, Arion, Archangelos, Princessa, Mykali, Olympia Village, Anthemis, Agrillionas,Panorama και Arethousa.

Τη Σάμο επισκέφτηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου η εμπορική διευθύντρια του σκανδιναβικού Tour Operator Apollo κα Nina Hornewall, για να παραστεί στην απονομή βραβείων σε ξενοδοχεία που συνεργάζονται με το Apollo στο νησί, αλλά και για να συζητήσει με ξενοδόχους και τοπικούς παράγοντες προοπτικές για την μελλοντική ανάπτυξη του νησιού.
Η παρουσία της κας Hornewall στο νησί σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του Apollo να αυξήσει την κίνησή του προς τη Σάμο τα επόμενα χρόνια. Ενδιαφέρον που φάνηκε και τη φετινή χρονιά που το Apollo παρουσιάζει αύξηση κίνησης 20% προς τη Σάμο, την ίδια στιγμή που το νησί βρίσκεται σε αρνητικό διψήφιο νούμερο στις αφίξεις εξωτερικού.

Σε τελετή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μουσείο Κρασιού στο Μαλαγάρι, έδωσαν το “παρών” ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κυριαζής, ο εκπρόσωπος του Δήμου κ. Κυριαζής, ο αερολιμενάρχης κ. Μανούκας και ο διευθυντή πωλήσεων της ΕΟΣΣ κ. Φρατζής. Μαζί τους και 30 περίπου ξενοδόχοι συνεργάτες του Apollo στη Σάμο. Τους υποδέχτηκαν η κα Hornewall, μαζί με τον εκπρόσωπο του Apollo στη Σάμο κ. Κασμιρλή και τον υπεύθυνο συμβολαίων κ. Φραγκίσκο.

Ακολούθησε ημίωρη παρουσίαση του Apollo, αλλά και των μελλοντικών σχεδίων του για την Σάμο με αποκορύφωμα της βραδιάς τη βράβευση ξενοδόχων με βάση τη βαθμολογία τους από τους πελάτες του Tour Operator κατά την καλοκαιρή σεζόν του 2015.

Βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία

  • Κατηγορία 4 αστέρια: Samaina Inn, Arion
  • Κατηγορία 3 + αστέρια: Archangelos, Princessa, Mykali
  • Κατηγορία 3 αστέρια: Olympia Village, Anthemis, Agrillionas
  • Κατηγορία 2 + αστέρια: Panorama και Arethousa

Με το πέρας της παρουσίασης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με την κα Hornewall σε χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο του μουσείου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα φαγητό που προσέφερε το εστιατόριο “ΕΛΙΑ” από το  πυθαγόρειο. Τα ποτά ήταν προσφορά της ΕΟΣΣ που διέθεσε και τον χώρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024