Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Hilton παρουσιάζει υπηρεσία ταξιδιωτικών οδηγών μέσω των κινητών τηλεφώνων
Καινοτομία και τουρισμός

Η Hilton παρουσιάζει υπηρεσία ταξιδιωτικών οδηγών μέσω των κινητών τηλεφώνων

Οι τουρίστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στους νέους ταξιδιωτικούς οδηγούς της ξενοδοχειακής αλυσίδας Curio, ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Η αλυσίδα της Hilton Curio αυξάνει την αναγνωρισιμότητα των boutique μονάδων της, συνεργαζόμενη με τον διάσημο μουσικό καλλιτέχνη Gavin DeGraw, για να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά ηλεκτρονικών ξεναγών, σχεδιασμένων για κινητά τηλέφωνα, δείχνοντας έτσι πως οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναβαθμίζουν τις κινητές συσκευές σε ταξιδιωτικούς βοηθούς.

Μια από τις πιο πρόσφατες θυγατρικές εταιρείες της Hilton, η Curio, η οποία αποτελείται από επίλεκτα θέρετρα, προσπαθεί να προσεγγίσει τους ταξιδιώτες με ένα microsite που περιλαμβάνει αρκετούς ταξιδιωτικούς οδηγούς, παρέχοντας στον χρήστη χρήσιμες πληροφορίες για τα καλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής που τον ενδιαφέρει. Κάθε μια από τις πόλεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχει ένα ξενοδοχείο Curio και μια ημερομηνία για συναυλία του Gavin DeGraw, παρέχοντας έτσι στους τουρίστες περισσότερες επιλογές για να επισκεφθούν το  μέρος.

“Το κινητό τηλέφωνο είναι μια αναπόσπαστη πτυχή της ζωής του κάθε καταναλωτή, τόσο για χρήση επαγγελματική, όσο και προσωπική. Έτσι, γνωρίζουμε πως ένας από τους καλύτερους τρόπους να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας είναι το κινητό τηλέφωνο”, ανέφερε εκπρόσωπος της Curio. “Καθώς οι πελάτες των ξενοδοχείων Curio ζουν την εποχή τους και είναι περιπετειώδεις, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να έχουν εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση στο περιεχόμενό μας και οι ταξιδιωτικοί οδηγοί μας ‘#CitiesbyCurio Local Guides’ να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους προορισμούς που επιθυμούν να επισκεφθούν.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, η κίνηση αυτή αποτελεί μια επιλογή στρατηγικής σημασίας για ‘χτίσιμο’ ιστοσελίδων και προγραμμάτων μάρκετινγκ, όπως το CitiesbyCurio.com, που προορίζεται για χρήση από κινητά τηλέφωνα”.

Η νέα συνεργασία των ξενοδοχείων Curio της Hilton και του Gavin DeGraw στοχεύει να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να μάθουν με τον καλύτερο τρόπο επιλεγμένες πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και πληροφορίες για το πως να βιώσουν την καθημερινότητα σαν ντόπιοι σε αυτές τις περιοχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024