Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜεθυσμένοι πιλότοι της United Airlines συνελήφθησαν λίγο πριν πετάξουν
Αεροπορικές εταιρείες

Μεθυσμένοι πιλότοι της United Airlines συνελήφθησαν λίγο πριν πετάξουν

Η πτήση, η οποία είχε 141 επιβάτες, με προορισμό το Newark στο New Jersey ετοιμαζόταν να φύγει από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης το Σάββατο το πρωί. Τελικά έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου μετά από μια καθυστέρηση 10 ωρών, με καινούριο φυσικά πλήρωμα.

Δύο πιλότοι της United Airlines (πρώτοι αξιωματικοί και όχι ο κυβερνήτης) πρόκειται να παρουσιαστούν στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή τους, καθώς βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ετοιμάζονταν να πετάξουν ένα αεροσκάφος από τη Σκωτία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ανησυχίες για την κατάστασή τους εκφράστηκαν καθώς η πτήση UA162 της United Airlines με προορισμό το Newark στο New Jersey ετοιμαζόταν να φύγει από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης το Σάββατο το πρωί.

Το περιστατικό συνέβη 6 εβδομάδες μετά τη σύλληψη άλλων δύο Καναδών πιλότων της Air Transat στο ίδιο αεροδρόμιο, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η αστυνομία αναφέρει πως οι δύο πιλότοι είναι ηλικίας 35 και 45 χρονών και βρίσκονται υπό κράτηση. Η πτήση, η οποία είχε 141 επιβάτες, τελικά έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου μετά από μια καθυστέρηση 10 ωρών, με καινούριο φυσικά πλήρωμα.

Πολλοί ανήσυχοι επιβάτες κατέφυγαν στα Social Media για να ζητήσουν εξηγήσεις για τη μεγάλη καθυστέρηση, όταν είδα αστυνομικούς στην πύλη που οδηγούσε στο Boeing 757-200 της United Airlines.

Και οι δύο άντρες έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από την αεροπορική εταιρεία, η οποία απολογήθηκε στους πελάτες της για το συμβάν. Η United θα κάνει επίσης τη δική της εσωτερική έρευνα.

Το όριο του αλκοόλ για τους πιλότους είναι εννέα μικρογραμμάρια αλκοόλης σε 100 millilitres αναπνοής. Το όριο για το ποτό και την οδήγηση στη Σκωτία είναι 22 μικρογραμμάρια, και στην Αγγλία είναι 35 μικρογραμμάρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024