Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Expedia ανακοινώνει συνεργασία 'νέας γενιάς' με τη Marriott
Online travel

Η Expedia ανακοινώνει συνεργασία 'νέας γενιάς' με τη Marriott

Η Marriott ενσωματώνει την τεχνολογία διανομής πακέτων της Expedia για να αυξήσει σταδιακά τη ζήτησή της.

Η Expedia ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την Marriott International. Η τελευταία ενσωματώνει την τεχνολογία της Expedia για λογαριασμό της Marriott, στη νέα πλατφόρμα ‘Vacations by Marriott’ που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ομίλου, για τις ΗΠΑ. Η Expedia προωθεί ένα νέο περιβάλλον δοκιμών και εκμάθησης, που επιτρέπει στις εταιρείες να αξιοποιούν την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία της, για να εντοπίζουν και να δοκιμάζουν νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στους στόχους που θέτουν οι επαγγελματίες, ενώ επίσης προσαρμόζονται στις αλλαγές της αγοράς.

Πρόκειται για μια στρατηγική πρωτοβουλία που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες, με τη Marriott να έχει ενσωματώσει τη δυναμική τεχνολογία παροχής πακέτων της Expedia από την 1η Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα “Vacations by Marriott Hotel & Flight Packages” που υπάρχει στην ιστοσελίδα της και παρέχει επιλογές για αεροπορικές εταιρείες, ταξίδια, αξιοθέατα και οδικές μεταφορές. Οι ταξιδιώτες μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Marriott μπορούν να κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο ή μπορούν να συνδυάσουν την κράτησή τους με ένα αεροπορικό εισιτήριο που θα βρουν στο δίκτυο με περισσότερες από 475 συνεργαζόμενες με την Expedia αεροπορικές εταιρείες. Οι κρατήσεις πακέτων διακοπών συνήθως αφορούν σε διπλάσιο χρόνο διαμονής, διπλάσιο χρονικό περιθώριο κράτησης και το ήμισυ της συχνότητας ακυρώσεων που γίνονται σε σχέση με τις κρατήσεις αποκλειστικά ξενοδοχειακής διαμονής.

“Πιστεύουμε ότι υπάρχει σημαντική, ανεκμετάλλευτη ευκαιρία μεταξύ των δύο εταιρειών για να δημιουργηθεί αξία τόσο για τους ξενοδόχους όσο και για τους ταξιδιώτες με την ενίσχυση της καμπάνιας ‘Vacations by Marriott'”, ανέφερε ο Arne M. Sorenson, διευθύνων σύμβουλος της Marriott International. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία  του νέου αυτού προϊόντος, με την τεχνολογία της Expedia και με την ανακάλυψη νέων τομέων για συνεργασίες πέρα από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας στο χωρο της διανομής”.

“Διανύουμε μια εκπληκτική περίοδο, όπου εξελίσσουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε σχετικά με τις δραστηριότητές μας και ειδικότερα το πως σκεφτόμαστε σχετικά με τις συνεργασίες με τους εταίρους μας”, δήλωσε ο Dara Khosrowshahi, διευθύνων σύμβουλος της Expedia. “Η επένδυσή μας στην τεχνολογία, το μάρκετινγκ και την ανάλυση δεδομένων μάς βοηθά να παρέχουμε καλύτερο προϊόν στους συνεργάτες και τους ταξιδιώτες μας ανά τον κόσμο και να ωφελήσουμε τους εταίρους μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Marriott, που είναι η αρχή της νέας μας φιλοσοφίας ‘test and learn’”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024