Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Star Alliance δίνει τη ευκαιρία για τον γύρο του κόσμου
Αερομεταφορές

Η Star Alliance δίνει τη ευκαιρία για τον γύρο του κόσμου

Δύο ναύλοι Round the World στη θέση Business Class είναι τα έπαθλα του νέου διαγωνισμού της Star Alliance. Μεταξύ των νέων θεματικών δρομολογίων περιλαμβάνονται τα εξής: 'World Food', 'World Wonders', 'Architecture Hotspots', 'Nature Trail', 'Aquatic Wonders', 'Ramsar Wetlands', 'Natural Wonders', 'Great Hotels', 'Sports Hotspots', 'Wine Tasting', 'Romantic Journey' και 'Luxury Lifestyle'.

Η Star Alliance παρέχει τη μοναδική ευκαιρία ζωής για πραγματοποίηση ενός θεματικού δρομολογίου Round the World. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μαντέψει κανείς σωστά την τοποθεσία των φωτογραφιών που τράβηξαν πρόσφατα επιλεγμένοι travel bloggers κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους σε ξεχωριστά δρομολόγια Round the World.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.staralliance.com/en/whereintheworld και βρίσκει τις σωστές τοποθεσίες των φωτογραφιών που έχουν τραβήξει οι επτά blogger. Σε περίπτωση που χρειάζεται περισσότερα στοιχεία, κάνει κλικ στις τοποθεσίες που εξερευνούν οι blogger και ανακαλύπτει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα δρομολόγια που πραγματοποιεί ο καθένας.

Η συμμετοχή υποβάλλεται ηλεκτρονικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Προκειμένου ο νικητής να έχει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ταξιδίου, η Marriot παρέχει στους δύο ταξιδιώτες προνόμια της κατηγορίας Platinum Elite του προγράμματος επιβράβευσης πίστης πελατών Marriott Rewards. Τα προνόμια που παρέχονται στους πελάτες αυτούς συμπεριλαμβάνουν, για παράδειγμα, αναβαθμίσεις δωματίων και δωρεάν πρωινό.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενήλικες άνω των 18, και η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2016.

“Η δυνατότητα πραγματοποίησης του γύρου του κόσμου, ταξιδεύοντας με έως και 28 διαφορετικές αερογραμμές, επιλέγοντας μέσα από 1.300 προορισμούς, με έναν μόνο ναύλο, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που μόνο μια συμμαχία αερομεταφορέων είναι σε θέση να προσφέρει”, δήλωσε ο Horst Findeisen, Vice President Commercial and Business Development της Star Alliance. “Είμαστε η πρώτη συμμαχία αερομεταφορέων που εισήγαγε ναύλους Round the World εδώ και πάνω από μία δεκαετία, και έκτοτε ο ναύλος αυτός έχει γίνει το πιο δημοφιλές μας προϊόν. Για να ανταποκριθούμε στην επιθυμία των επιβατών για πιο εξατομικευμένες ταξιδιωτικές επιλογές, δημιουργήσαμε πρόσφατα θεματικά δρομολόγια, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσουν το έναυσμα ώστε οι ταξιδιώτες να πραγματοποιήσουν την κράτηση του ναύλου Round the World που πάντα ονειρεύονταν”.

Μεταξύ των νέων θεματικών δρομολογίων περιλαμβάνονται τα εξής: “World Food”, “World Wonders”, “Architecture Hotspots”, “Nature Trail”, “Aquatic Wonders”, “Ramsar Wetlands”, “Natural Wonders”, “Great Hotels”, “Sports Hotspots”, “Wine Tasting”, “Romantic Journey” και “Luxury Lifestyle”.

Υποστηρίζοντας την κυκλοφορία των νέων θεματικών δρομολογίων Round the World, η Star Alliance και η Marriott International επέλεξαν από κοινού επτά travel blogger, καθένας από τους οποίους θα ταξιδέψει σε ένα θεματικό δρομολόγιο και θα καταγράψει τις εμπειρίες του. Η Star Alliance προσφέρει τη μεταφορά και η Marriott τη διαμονή. Το blog Migrationology του Mark Wiens πραγματοποιεί ένα ταξίδι γευσιγνωσίας σε ολόκληρο τον κόσμο, το blog Mapping Megan καταγράφει τις ρομαντικές αποδράσεις των Megan και Mike Jerrard, το blog True Nomad του Justin Carmack βουτάει στα πιο εξωτικά σημεία καταδύσεων, ο blogger Scott Eddy δοκιμάζει κρασιά σε έξι ηπείρους, ο blogger του Instagram, Michael Schulz, φωτογραφίζει αρχιτεκτονικά θαύματα του κόσμου, και το blog Cool Hunting αποτυπώνει τις περιπέτειες της Karen Day σε ένα ταξίδι προσωπικής ανακάλυψης 365 ημερών μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τέλος, ο Ταξιδευτής Oneika εξερευνεί τα θαύματα του κόσμου.

Επιπλέον κάλυψη των ταξιδιών, συμβουλές και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους ναύλους και τα δρομολόγια Round the World θα αναρτώνται επίσης στο ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό περιοδικό της Marriott, Marriott TRAVELER, που ζωντανεύει με ζωηρές πινελιές τους σημαντικότερους προορισμούς του πλανήτη, μεταφέρει τη φωνή των ντόπιων κατοίκων που μοιράζονται τα μυστικά που κάνουν τον τόπο τους ξεχωριστό, από γευστικούς πειρασμούς μέχρι πολιτιστικούς θησαυρούς, και παρουσιάζει ξεχωριστές προσωπικότητες και μοναδικές εμπειρίες, συνθέτοντας έτσι το μοναδικό ψηφιδωτό κάθε τόπου και αναδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει κανείς να τον επισκεφθεί.

Για τη διευκόλυνση των κρατήσεων των νέων αυτών μοναδικών διαδρομών, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εργαλείου κρατήσεων ναύλων Round the World της Alliance, Book & Fly. Νέες δυνατότητες επιτρέπουν στους δυνητικούς ταξιδιώτες να επιλέξουν το κοντινότερο στον τόπο κατοικίας τους αεροδρόμιο ως το σημείο εκκίνησης του επιλεγμένου θεματικού δρομολογίου τους. Οι επιβάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να μοιράζονται το επιλεγμένο δρομολόγιό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο το δρομολόγιο ανάλογα με τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές ανάγκες προσθέτοντας, αφαιρώντας ή αλλάζοντας προορισμούς. Το εργαλείο “Star Alliance Book & Fly” είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα ιαπωνικά. Το εργαλείο επιτρέπει στους επιβάτες να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους με τους ναύλους Round the World από την άνεση του σπιτιού τους, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται σε οποιαδήποτε από τις εταιρείες-μέλη της Star Alliance ή σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίων για τους ναύλους Round the World.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024