Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής συνεργασία IHG – Accomable για δωμάτια φιλικά προς τους ανθρώπους με αναπηρία
Προσβάσιμος τουρισμός

Διεθνής συνεργασία IHG – Accomable για δωμάτια φιλικά προς τους ανθρώπους με αναπηρία

Έχοντας επί του παρόντος περισσότερες από 700 μονάδες ειδικά σχεδιασμένες για ηλικιωμένους και για τους ανθρώπους με αναπηρία σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, η Accomable θα δει, με τη νέα συνεργασία, μεγάλη αύξηση στις ειδικά σχεδιασμένες μονάδες της, φτάνοντας τις 2.500 μέχρι το τέλος του έτους. Στην Ελλάδα η Accomable συνεργάζεται με 5 μονάδες.

Η Accomable, μια πρωτοποριακή παγκόσμια πλατφόρμα για την εύρεση ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων προσαρμοσμένων για τις ανάγκες των ανθρώπων με αναπηρία και των ηλικιωμένων (χαρακτηριζόμενη και ως “airbnb για ΑμΕΑ”), συνεργάστηκε με την InterContinental Hotels Group, για να παρουσιάσουν από κοινού εκατοντάδες δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Μέσω της ιστοσελίδας της Accomable, οι άνθρωποι με αναπηρία καθώς και οι ηλικιωμένοι, θα είναι σε θέση να δουν και να κάνουν κράτηση σε κατάλληλα γι’αυτούς δωμάτια ξενοδοχείων μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος InterContinental Hotels, με πάνω από 5.000 μονάδες παγκοσμίως, υπό τα εμπορικά σήματα InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants, Holiday Inn και Crowne Plaza.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η Accomable συνεργάζεται με τα: Central Athens Appartment For Disabled στην Αγ. Παρασκευή, Villa Catani και Accessible eco-suites στα Χανιά, Two 2 bedroom apartments στην Κεφαλονιά και Accessible holidays στο Μάλεμε της Κρήτης.

Η IHG ανέκαθεν είχε ως προτεραιότητα την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων της για όλους τους επισκέπτες της. Έχουν γίνει πολλές επενδύσεις για να διασφαλίσει ότι τα IHG Hotels προσφέρουν τις κατάλληλες διευκολύνσεις για τα άτομα με αναπηρία, πέρα από την ποιοτική εμπειρία που προσφέρουν.

Έχοντας επί του παρόντος περισσότερες από 700 μονάδες ειδικά σχεδιασμένες για ηλικιωμένους και για τους ανθρώπους με αναπηρία σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, η Accomable θα δει, με τη νέα συνεργασία, μεγάλη αύξηση στις ειδικά σχεδιασμένες μονάδες της, φτάνοντας τις 2.500 μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Srin Madipalli, διευθύνων σύμβουλος στην Accomable, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την IHG. Το να έχουμε ένα τόσο μεγάλο όμιλο ξενοδοχείων μαζί μας, θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας εκατοντάδες επιπλέον επιλογές σε σημαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για εκπληκτικά νέα για όλους τους ταξιδιώτες με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι πολύ σύντομα θα μπορούν να επιλέξουν για τις διακοπές τους τα ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια των IHG hotels, συμπεριλαμβανομένων κάποιων από τα πιο σπουδαία εμπορικά σήματα ξενοδοχείων, όπως το Holiday Inn και το Crowne Plaza.

Το να συνεργαζόμαστε με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων είναι μέρος της στρατηγικής μας, για να βεβαιωθούμε πως μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα διακοπών για τους ανθρώπους με κάποιες ιδιαιτερότητες. Ήδη δουλεύουμε στον τομέα αυτό για να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα σε αυτές τις μονάδες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024