Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠρώτο 'Bike Friendly Hotel' στην Ελλάδα το Porto Carras Grand Resort
Ξενοδοχεία

Πρώτο 'Bike Friendly Hotel' στην Ελλάδα το Porto Carras Grand Resort

Το πρόγραμμα βράβευσης με το σήμα 'Bike Friendly Hotel' είναι της NATΤΟΥΡ, σε συνεργασία με την Eλληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η οποία επίσης διαχειρίζεται το σήμα της 'Γαλάζιας Σημαίας' και το σήμα 'Green Key'.

Πρώτο σε όλη την Ελλάδα το Porto Carras Grand Resort απέκτησε για τα ξενοδοχεία του Meliton 5* και Sithonia 5* το σήμα “Bike Friendly Hotel” δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στον ποδηλατικό τουρισμό, μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού που σημειώνει συνεχή αυξητική πορεία στη χώρα μας.

Η βράβευση με αυτό το σήμα επιβεβαιώνει ότι οι ποδηλάτες τουρίστες όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτοι στα ξενοδοχεία μας, αλλά θα βρουν και όλες τις ιδιαίτερες εξυπηρετήσεις που χρειάζονται ώστε να “εξερευνήσουν” την τριγύρω περιοχή είτε φέρνοντας το ποδήλατο μαζί τους, είτε ενοικιάζοντας ένα ποδήλατο μέσα από το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα.

Όπως είναι γνωστό, η περιοχή της Χαλκιδικής παρουσιάζει ιδιαίτερο φυσικό κάλος γεγονός που αποτελεί πόλο έλξης τουριστών που θέλουν να την περιηγηθούν με το ποδήλατο. Όμως και το ίδιο το Porto Carras προσφέρεται για ποδηλασία εξασφαλίζοντας θαυμάσιες προτάσεις για διαδρομές άλλες πιο ήπιες και άλλες πιο αθλητικές, ενώ οι ποδηλάτες απολαμβάνουν τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος αλλά και τα γνωστά, απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς λιμανάκια του.

Το πρόγραμμα βράβευσης με το σήμα ‘Bike Friendly Hotel’ είναι της NATΤΟΥΡ, σε συνεργασία με την Eλληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.) η οποία επίσης διαχειρίζεται το σήμα της “Γαλάζιας Σημαίας” και το σήμα “Green Key”.

Η αειφόρος ανάπτυξη του τουρισμού και η προστασία του περιβάλλοντος είναι στρατηγική απόφαση του Porto Carras, το οποίο επενδύει σε αυτό τον κλάδο, αφουγκραζόμενο τις τάσεις της εποχής αλλά και των προτιμήσεων του κοινού.

Το Porto Carras Grand Resort είναι ένας πολυβραβευμένος προορισμός και το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας, με τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη ιδιωτική μαρίνα της Βορείου Ελλάδος, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους μέχρι 55μ. και βάθους 5.5μ., κέντρο του ιστιοπλοϊκού τουρισμού, η οποία βραβεύεται 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα “Γαλάζια Σημαία” – όπως με “Γαλάζια Σημαία” βραβεύονται και οι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς ακτές του.

Το Porto Carras Grand Resort, με 18 συνεδριακές αίθουσες εκ των οποίων η μία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.500 άτομα, με δυνατότητα διεξαγωγής μεγάλων συνεδρίων συνολικά μέχρι και 6.500 συνέδρων, είναι από τα ελάχιστα resort στην Ελλάδα που ειδικεύονται σε διεθνή συνέδρια μεγάλων απαιτήσεων.

Ο Όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής που διαχειρίζεται το Porto Carras από το 1999 έως σήμερα, μένει πιστός στο όραμά του, το Porto Carras Grand Resort να αποτελεί τον πλέον διάσημο προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες παγκοσμίως με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, επενδύοντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε σύγχρονες περιβαλλοντικές και ξενοδοχειακές υποδομές, ώστε να προσφέρει μια απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, διατηρώντας και επεκτείνοντας όλες τις υποδομές ασφάλειας που διαθέτει.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024