Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο πρώτο TUI Blue Hotel ανοίγει στην Κροατία το καλοκαίρι του 2017
TOs

Το πρώτο TUI Blue Hotel ανοίγει στην Κροατία το καλοκαίρι του 2017

Η TUI Group επεκτείνει το τμήμα ξενοδοχείων και θερέτρων της στην Ευρώπη.

Η TUI Hotels & Resorts πρόκειται να προσθέσει ένα νέο ξενοδχοείο στο χαρτοφυλάκιό της το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για το TUI Blue Jadran στην Κροατία. Η TUI Group συνεχίζει με τον τρόπο αυτό τη στρατηγική της “μεταμόρφωση” σε έναν όμιλο ξενοδοχείων και κρουαζιερών και συνεχώς επεκτείνει το αποκλειστικό της χαρτοφυλάκιο με ξενοδοχεία και κρουαζιέρες αποκλειστικά δικά της. Εκτός από τα νέα TUI Blue hotels που ξεκίνησαν -ή πρόκειται να ανοίξουν- στην Τενερίφη (Νοέμβριος 2016), την Αυστρία (Νοέμβριος 2016), τη Γερμανία (Δεκέμβριος 2016) και την Ιταλία (άνοιξη 2017), τα δύο πρώτα ξενοδοχεία της νέας αλυσίδας άνοιξαν στην Τουρκία τον περασμένο Μάιο. Με το νέο TUI Blue Jadran στην “κροατική Ριβιέρα”, η TUI λειτουργεί ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για κρατήσεις των πελατών της.

Ο Thomas Pietzka, επικεφαλής της TUI Hotels & Resorts δήλωσε: “Ο ξενοδοχειακός τομέας είναι ένα σημαντικό στοιχείο της αναπτυξιακής στρατηγικής της TUI. Με τη λειτουργία του νέου ξενοδοχείου δείξαμε ότι υλοποιούμε σταθερά τους στόχους μας και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη μοναδική μας προσφορά στους ενοίκους των ξενοδοχείων μας”.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε φάση ολικής ανακαίνισης και προσαρμογής στη λογική “TUI Blue”. Βρίσκεται σε ένα κόλπο της Makarska Riviera – μια παράκτια περιοχή της “κροατικής Ριβιέρας” στη Δαλματία. “Η Κροατία εξελίσσεται σε έναν αυξανόμενα δημοφιλή προορισμό. Για το λόγο αυτό είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος που μεγαλώνουμε εκεί με το εμπορικό μας σήμα TUI Blue”, ανέφερε ο Artur Gerber, γενικός διευθυντής της TUI Blue.

Η κοντινότερη πόλη από την Makarska βρίσκετα 3 χλμ. από το ξενοδοχείο, ενώ το Split βρίσκεται σε απόσταση 65 χλμ. Το 4στερο ξενοδοχείο είναι χτισμένο ακριβώς σε παραλία και θα διαθέτει συνολικά 161 δωμάτια, με 11 σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Επίσης, θα διαθέτει τέσσερα μπαρ και τρία εστιατόρια. Όπως και όλα τα άλλα ξενοδοχεία TUI Blue, το TUI Blue Jadran προσφέρει το πρόγραμμα “Bluefit” – ένα συνδυασμό γυμναστικής, φαγητού και καλής φυσικής κατάστασης. Οι επονομαζόμενοι “BLUE Guides” (υπάλληλοι του ξενοδοχείου) προσφέρουν ιδιωτικές υπηρεσίες για τους καλεσμένους και διατίθενται και ως ειδικοί της τουριστικής περιοχής. Το νέο ξενοδοχείο στην Κροατία διαθέτει, τέλος, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την “TUI Blue elements”, όπως μοντέρνα αρχιτεκτονική, αυθεντική τοπική κουζίνα για ισορροπημένη διατροφή και καινοτόμες τεχνολογίες.

Οι κρατήσεις θα είναι διαθέσιμες από τις 29 Σεπτεβρίου 2016.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024