Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI επιμηκύνει την τουριστική περίοδο στην Κω
TOs

Η TUI επιμηκύνει την τουριστική περίοδο στην Κω

Ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός προσθέτει 1.700 αεροπορικές θέσεις της TUIfly μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προς την Κω.

Η ΤUI Γερμανίας, η μεγαλύτερη εταιρεία της Γερμανίας στον τομέα της οργάνωσης ταξιδίων, αποφάσισε αύξηση των αεροπορικών θέσεων από τη Γερμανία προς την Κω, καθώς και επιμήκυνση της φετινής τουριστικής περιόδου στο νησί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Επτά αεροπορικές συνδέσεις με συνολικά 1.700 θέσεις βρίσκονται από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στη διάθεση των πελατών.

“Η Ελλάδα ανήκει στους κερδισμένους της φετινής τουριστικής περιόδου. Οι καθαρές παραλίες, η καλή ποιότητα, το ευχάριστο κλίμα και η ελληνική φιλοξενία καθιστούν την Ελλάδα έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό και κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Η TUI έχει παρουσία στην Ελλάδα με δικές της ξενοδοχειακές μονάδες στους μεγαλύτερους προορισμούς της χώρας και προσφέρει διαφοροποιημένες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των πελατών”, αναφέρει η εταιρεία.

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Hotelbeds Group
Επίσης, ο Όμιλος TUI επιβεβαίωσε σήμερα την ολοκλήρωση της πώλησης της Hotelbeds Group, που είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2016 έναντι συνολικού τιμήματος 1.190.000.000 ευρώ στη βρετανικό επενδυτή Cinven Capital Management και στο Canada Pension Plan Investment Board.

Ο Fritz Joussen, διευθύνων σύμβουλος της TUI group δήλωσε μεταξύ άλλων: “Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης, συνεχίζουμε σταθερά τη στρατηγική μας. Η TUI καλύπτει το σύνολο της τουριστικής ‘αλυσίδας’ προϊόντων και υπηρεσιών, ωστόσο, οι επενδύσεις μας επικεντρώνονται στα δική μας προϊόντα, που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Πρόκειται κυρίως για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την κρουαζιέρα. Θα χρησιμοποιήσουμε τα έσοδα για να συνεχίσουμε τη χάραξη της ανάπτυξιακής μας πορείας, όσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και κρουαζιέρα και την περαιτέρω ενίσχυση του ισολογισμού μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024