Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΆρνηση εισόδου στη Μονή Τοπλού σε οικογένεια Ρώσων τουριστών λόγω… πιστωτικής
Περιφέρεια

Άρνηση εισόδου στη Μονή Τοπλού σε οικογένεια Ρώσων τουριστών λόγω… πιστωτικής

Το εκκλησιαστικό μουσείο, μαζί με το μοναστήρι, είναι ενιαίος χώρος και προφανώς γι'αυτόν το λόγο δεν επετράπη η είσοδος στο ζευγάρι των Ρώσων.

Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται σε δημοσίευμά του το ekriti.gr, ζευγάρι Ρώσων τουριστών και το ανήλικο παιδί τους θέλησαν να επισκεφθούν την ιστορική μονή Τοπλού, στην ανατολική Κρήτη. Στην είσοδο όμως ο ταμίας τους αρνήθηκε την πρόσβαση, επειδή δεν είχαν μετρητά να πληρώσουν το αντίτιμο των 3 ευρώ, αλλά μόνο πιστωτική κάρτα. Το ζευγάρι παρακάλεσε τον υπάλληλο να ανάψουν έστω ένα κερί στο μοναστήρι και να αποχωρήσουν μιας και έκαναν χιλιόμετρα για να έρθουν, η απάντηση του ταμία ήταν και πάλι αρνητική.

Το γεγονός κατήγγειλε στο ekriti.gr ένας επισκέπτης της μονής που έτυχε να βρίσκεται την στιγμή μπροστά στο συμβάν μαζί με τη οικογένειά του. Το ekriti.gr αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον ηγούμενο της μονή Τοπλού, πατέρα Φιλόθεο. “Το εκκλησιαστικό μουσείο μαζί με το μοναστήρι είναι ενιαίος χώρος και προφανώς γι’αυτό τον λόγο δεν επετράπη η είσοδος στο ζευγάρι των Ρώσων. Έχω πει όμως όσοι θέλουν να ανάψουν ένα κερί να τους αφήνουν να το ανάβουν και οι Ρώσοι είναι πιστοί Χριστιανοί και έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους. Τώρα για ποιο λόγο δεν έγινε αυτό την Κυριακή, δεν το γνωρίζω, τι να σας πω. Θέλω να προσέχουμε τέτοιες περιπτώσεις για να μη στεναχωρούμε τον κόσμο”, δήλωσε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024