Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή της Βραζιλίας προβάλει τον πολιτισμό και την ιστορία της Αθήνας
Προβολή προορισμού

Δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή της Βραζιλίας προβάλει τον πολιτισμό και την ιστορία της Αθήνας

Η εκπομπή Viagem Cultural του τηλεοπτικού δικτύου RedeTV! παρουσιάζει μέσα από δύο επεισόδια την ιστορία, την κουλτούρα και τη γαστρονομία της Αθήνας, καθώς και τη λάμψη της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το κέντρο της Αθήνας και η Αθηναϊκή Ριβιέρα πρωταγωνίστησαν σε δύο επεισόδια της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής της Βραζιλίας, Viagem Cultural, τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του κορυφαίου τηλεοπτικού σταθμού RedeTV!.
 
Ο παρουσιαστής της εκπομπής Rodrigo Ruas μέσα από δύο 26λεπτα επεισόδια μετέφερε στιγμιότυπα από την παράδοση, την ιστορία και τις γεύσεις της Αθήνας σε περισσότερους από 2 εκατ. θεατές.
 
Στο πρώτο επεισόδιο ο Rodrigo Ruas καλωσορίζει τους τηλεθεατές αναφέροντας: “Αθήνα, η γη των θεών, με πλούσια πολιτιστική ιστορία και αμέτρητα αξιοθέατα. Κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες με την αρχιτεκτονική, τη μεσογειακή κουζίνα και τη φυσική ομορφιά της. Περπατώντας στην πόλη νιώθεις σαν να γύρισε ο χρόνος πίσω. Είναι σαν ένα υπαίθριο μουσείο“. 
 
Το δημοσιογραφικό ταξίδι διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής της Αθήνας ως City Break προορισμό.
 
Viagem Cultural: Επεισόδιο 1
 
Viagem Cultural: Επεισόδιο 2

 
 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024