Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓνωριμία με τη Σκιάθο, την Αλόννησο και το Βόλο για Ολλανδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες
Προώθηση προορισμού

Γνωριμία με τη Σκιάθο, την Αλόννησο και το Βόλο για Ολλανδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

Με επίκεντρο και σημείο αναφοράς τη Σκιάθο και συμπληρωματικές επισκέψεις σε Βόλο και Αλόννησο, το ταξίδι γνωριμίας Ολλανδών πρακτόρων στοχεύει στην ανάδειξη του προορισμού και τη διασύνδεση με τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου υποδέχτηκε χθες, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 οκτώ έγκριτους Ολλανδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, που αναμένεται να συμβάλλουν στη συστηματική προώθηση του προορισμού στην καθιερωμένη ολλανδική αγορά.

Η ομάδα αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών πρακτορείων με ειδίκευση στον εξερχόμενο τουρισμό από την Ολλανδία στην Ευρώπη και την Ελλάδα και θα συνοδεύονται από τον υπεύθυνο του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, κ. Σωτήρη Βαρδάκη και την εκπρόσωπο της Aegean Airlines, κα Laura Bruggemann.

Με επίκεντρο και σημείο αναφοράς τη Σκιάθο και συμπληρωματικές επισκέψεις σε Πήλιο, Βόλο και Αλόννησο, το ταξίδι γνωριμίας Ολλανδών πρακτόρων στοχεύει στην ανάδειξη του προορισμού και τη διασύνδεση με τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες σε ένα περιεκτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ξεναγήσεις, γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια, διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία και επαγγελματικές επαφές.

Ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Πάρις Κονιόρδος, ανέλαβε να τους ξεναγήσει στο παραλιακό τμήμα του Παγασητικού σε μια τετράωρη ξενάγηση που περιελάμβανε τον Σταθμό των Άνω Λεχωνίων προκειμένου να γίνει επίσκεψη στο Τρενάκι του Πηλίου, την Κάτω Γατζέα, τα Καλά Νερά, την Άφησσο, την Αργαλαστή, το Χόρτο, τις Μηλιές και τη Βυζίτσα.

“Το ταξίδι εντάσσεται στο πλάνο των ενεργειών προβολής του προορισμού που υλοποιεί συστηματικά η Ένωση Ξενοδόχων, συνδυάζοντας εξειδικευμένα ταξιδιωτικά γραφεία με τη δυναμική της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines και την αξιοπιστία έγκριτων φορέων και ειδικών του τουρισμού, όπως ο ΕΟΤ Ολλανδίας και MTC Group”, τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Μάκης Κουκουλάκης.

Η στοχευμένη δράση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και της εταιρείας συμβούλων MTC Group, με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου και την συμβολή των επαγγελματιών του νησιού.

Ακόμη, η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων “Σκιάθος” πραγματοποίησαν την ίδια ημέρα, στο Γενικό Λύκειο της Σκιάθου, την ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα “Έκδοση Πιστοποιητικού Κατάταξης των Ξενοδοχείων και των Ενοικιαζομένων, Επιπλομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών”.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ευγένιος Μαρκάκης (πολιτικός μηχανικός), ο κ. Νικόλαος Δεπούντης (διπλ. μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ – υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας EQAHELLAS), ο κ. Αργύρης Χαδούλης (οικονομολόγος – λογιστής) και ο κ. Θεοχάρης Στυλιανάκης (χημικός μηχανικός – επιχειρησιακός ερευνητής).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024