Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝΔ: Τη μείωση των αεροπορικών τελών θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι

ΝΔ: Τη μείωση των αεροπορικών τελών θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι

“Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, διότι με τη σύμβαση που υπέγραψε με την Χόχτιφ, η ΑΕ Αερολιμήν Αθηνών υποχρεώνεται, αντί να μειώσει τα απαγορευτικά αεροπορικά τέλη, όπως εμείς εισηγηθήκαμε, να προβεί σε […]

"Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, διότι με τη σύμβαση που υπέγραψε με την Χόχτιφ, η ΑΕ Αερολιμήν Αθηνών υποχρεώνεται, αντί να μειώσει τα απαγορευτικά αεροπορικά<...> τέλη, όπως εμείς εισηγηθήκαμε, να προβεί σε επιδότηση των Γερμανών, μέσω του Σπατόσημου, με ποσοστό 15% επιπλέον του νομίμου" δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΝΔ<.>, Αθ. Χειμάρας αναφερόμενος στα μέτρα μείωσης του κόστους των αερομεταφορών, που εξήγγειλε ο κ. Χ. Βερελής.

Ο κ. Χειμάρας συμπλήρωσε "Δηλαδή, στην πραγματικότητα, θα πληρώσουν τη μείωση των τελών, οι επιβάτες και οι Έλληνες φορολογούμενοι. Αυτή η πράξη θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μικρή ανακούφιση των αεροπορικών εταιριών, αλλά την περαιτέρω μείωση του τουρισμού, αφού παραμένουν τα ακριβά εισιτήρια. Μετά τις γιορτές, η Νέα Δημοκρατία θα φέρει το θέμα στη Βουλή, διότι υπάρχουν στοιχεία πολύ σοβαρότερα που αφορούν το Σπατόσημο".

Από τη μεριά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πρωτόπαπας σχετικά με τις προοπτικές της Ολυμπιακής Αεροπορίας υπενθύμισε ότι οι συναρμόδιοι υπουργοί Χρ. Βερελής και Ν. Χριστοδουλάκης εξετάζουν την δεύτερη προσφορά που έχει υποβληθεί. Αν δεν κριθεί ικανοποιητική θα πρέπει να ενεργοποιηθούν εναλλακτικά σενάρια, τα οποία επίσης μελετώνται. Είναι φανερό, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι θα πρέπει να βρεθεί μία ικανοποιητική λύση και είναι αναμφίβολο ότι αυτή θα βρεθεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024