Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕξαγορά της ευρωπαϊκής MTS Globe από την GTA
Επιχειρηματικότητα

Εξαγορά της ευρωπαϊκής MTS Globe από την GTA

Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, το δίκτυο συνεργατών της MTS Globe και η διαχείριση θα μείνουν αμετάβλητα και θα συνεχίσουν τις εμπορικές δραστηριότητες υπό τα εμπορικά σήματα MTS Globe, OTS Globe και Axis Data.

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός εισερχόμενου τουρισμού στην Ευρώπη, MTS Globe, με δραστηριότητες σε διανομή ξενοδοχείων, υπηρεσίες διαχείρισης προορισμών και IT σε 15 χώρες, εξαγοράστηκε από την GTA.

Η GTA είναι μια πρωτοπόρος και με μεγάλη εμπειρία εταιρεία, ηγέτης στην παγκόσμια διανομή, που παρέχει σε τουριστικές εταιρείες εύκολη πρόσβαση σε ξενοδοχειακά καταλύματα και υπηρεσίες προορισμών. Πωλεί περίπου 40.000 διανυκτερεύσεις on line ανά ημέρα. Περισσότερο από το 40% του κύκλου εργασιών της προέρχεται από ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η MTS Globe είναι βασικός συνεργάτης πολλών ευρωπαϊκών TOs, με προσφορά 12.000 ξενοδοχείων και υπηρεσίες για προορισμούς, στα “μέτρα” του πελάτη. Οι καθαρές πωλήσεις της ανήλθαν σε 500 εκατ. ευρώ το 2015.

Η συμφωνία, της οποίας το τίμημα δεν ανακοινώθηκε, αντιπροσωπεύει “μια στρατηγικά ληφθείσα απόφαση και για τις δύο εταιρείες, των οποίων τα χαρτοφυλάκιά τους θα αναπτυχθούν και θα υπάρξει βελτιωμένη προσφορά στην αγορά για προορισμούς πόλεων, μακρινών αποστάσεων και ‘ήλιου & παραλίας'”, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.


Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, το δίκτυο συνεργατών της MTS Globe και η διαχείριση θα μείνουν αμετάβλητα και θα συνεχίσουν τις εμπορικές δραστηριότητες υπό τα εμπορικά σήματα MTS Globe, OTS Globe και Axis Data.

Ο γενικός διευθυντής της GTA Ivan Walter, δήλωσε: “Με την παρούσα συναλλαγή, η GTA κάνει ένα σημαντικό βήμα ολοκλήρωσης του οράματός της, να γίνει ο πλέον προσιτός και εύκολος συνεργάτης διανομής στον κόσμο. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο της MTS Globe στους μεσογειακούς παράλιους προορισμούς συμπληρώνει ιδανικά την παγκόσμια προσφορά υπηρεσιών διαμονής και προορισμών της GTA.

Η GTA θα γίνει ένα ‘one-stop-shop’ για προϊόντα σε city προορισμούς και παραλιακούς προορισμούς και το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο σημαίνει οτι οι πελάτες μας θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες”.

Ο Rembert Euling, γενικός διευθυντής της MTS Globe, πρόσθεσε: “Υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, οι πελάτες και οι προμηθευτές της MTS Globe θα επωφεληθούν από μια καλύτερη επικέντρωση και διαφοροποίηση μεταξύ των υπηρεσιών διαχείρισης προορισμών και ξενοδοχειακών εμπορικών δραστηριοτήτων. Το διεθνές δίκτυο διανομής της GTA και επενδύσεις θα ενισχύσουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες για όλους τους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Η ομάδα του management στις MTS Globe, OTS Globe και Axis Data θα παραμείνει η ίδια και θα συνεχίσει να δίνει αξία στους πελάτες μας, ενώ εγώ θα παραμείνω πλήρως προσηλωμένος στην υποστήριξη περαιτέρω ανάπτυξης της νέας μας οντότητας”.

Σημειώνεται οτι η MTS Globe έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1990, προσφέροντας υπηρεσίες σε 400.000 τουρίστες ετησίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024