Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile“12Twelve”: Ψηφιακή έκδοση τουριστικής προβολής από τη FEDHATTA
FEDHATTA

“12Twelve”: Ψηφιακή έκδοση τουριστικής προβολής από τη FEDHATTA

Το πρώτο αγγλόφωνο ταξιδιωτικό digital περιοδικό '12Twelve' είναι μια ακόμη καινοτομία για την τουριστική προβολή της Ελλάδας.

Η Ομοσπονδία FEDHATTA, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “ΔΩΔΕΚΑ”, με κίνητρο το ισχυρό όραμα ετών για την υλοποίηση της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου (τον δωδεκάμηνο τουρισμό της Ελλάδας), αποφάσισε σε συνεργασία με την εταιρεία Today’s World να προχωρήσει στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής digital έκδοσης.

Ένα ψηφιακό περιοδικό για tablets, με πρωτογενές υλικό, πλούσια εικόνα, ήχο, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία, που να ανταποκρίνεται στα τεχνολογικά δεδομένα της νέας εποχής και στο τουριστικό προϊόν μιας σύγχρονης μητρόπολης.

Στην Αττική αφιερώνεται το πρώτο τεύχος του ψηφιακού περιοδικού “12Twelve”. Την Αθήνα, πόλη που δεν εξαντλείται στην Ακρόπολη και την Πλάκα, την πρωτεύουσα που μας εμπνέει, που ξεπερνά τις δυσκολίες και επιστρέφει με αναβαθμισμένο τουριστικό προφίλ. Με το ιστορικό της κέντρο πιο ζωντανό και δημιουργικό από ποτέ και την “Αθηναϊκη Ριβιέρα” να αναδεικνύεται σε ένα ακόμη ισχυρό brandname.

Η έκδοση διατίθεται δωρεάν ως Αpplication Μagazine για tablets στο App Store και στο Google Play.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024