Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Monarch Airlines απορρίπτει τις φήμες για κλείσιμο και προαναγγέλλει σημαντική επένδυση
Αεροπορικές εταιρείες

Η Monarch Airlines απορρίπτει τις φήμες για κλείσιμο και προαναγγέλλει σημαντική επένδυση

Η εταιρεία, επισήμως, δεν εξέδωσαν ποτέ ανακιίνωση στους 113.000 followers που υπάρχουν στο λογαριασμό της στο twitter. Αντίθετα, επανειλειμμένα, πληροφόρησε τους πελάτες της μέσω twitter να αγνοήσουν όλες τις φήμες, ενώ ανακοίνωσε και μια επερχόμενη σημαντική επένδυση.

Η βρετανική low-cost αεροπορική εταιρεία Monarch με μήνυμά της προς τους πελάτες / επιβάτες της αρνείται τις φήμες που τη θέλουν να διακόπτει τις επιχειριακές της λειτουργίες.

Χθες, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, οι επιβάτες της Monarch άρχισαν να ακούν διάφορες φήμες για πιθανό κλείσιμο της 48χρονης βρετανικής αεροπορικής εταιρείας. Πάντως, αργότερα μέσα στην ίδια μέρα, η εταιρεία πραγματοποιούσε κανονικά κρατήσεις πτήσεων, ενώ συνεχίζει να διαφημίζει και να προσφέρει ειδικά πακέτα διακοπών στους πελάτες της.

Η εταιρεία, επισήμως, δεν εξέδωσε ποτέ ανακοίνωση στους 113.000 followers που υπάρχουν στο λογαριασμό της στο twitter. Αντίθετα, επανειλειμμένα, πληροφορούσε τους πελάτες της μέσω twitter να αγνοήσουν όλες τις φήμες, καθώς δεν είναι αλήθεια.

Εικάζεται ότι οι φήμες άρχισαν όταν παρατηρήθηκε ότι η United Airlines κάλυπτε ακριβώς τα ίδια δρομολόγια πτήσεων και να προσφέρει πτήσεις στον ίδιο χρόνο με αυτά της Monarch Airlines.

Επιπλέον, η διευθύντρια Social Media της Monarch, Gemma Hyslop, δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υπήρξαν αρνητικές φήμες σχετικά με την οικονομική ευρωστία της Monarch. Η εταιρεία αναμένεται να επιτύχει EBITDA άνω των 40 εκατ. λιρών στερλινών στο τέλος του φετινού οικονομικού έτους (Οκτώβριος 2016). Αυτό μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο για την τουριστική βιομηχανία, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων, του Brexit και της πτώσης της στερλίνας. Οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών μας εξελίσσονται ομαλά, μεταφέροντας τους επιβάτες της Monarch κατά τον προγραμματισμό τους.

Για να αντιμετωπίσει τις σκηρές συνθήκες της αγοράς και για να χρηματοδοτήσει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξή της, η Monarch αναμένεται να ανακοινώσει μια σημαντική επένδυση από πλευράς των μετόχων της τις αμέσως προσεχείς ημέρες”
.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024