Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία της Goldair με την Oman Air για την ελληνική αγορά
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία της Goldair με την Oman Air για την ελληνική αγορά

General Sales Agent της Oman Air στην Ελλάδα αναλαμβάνει η η Goldair, η οποία θα διαχειρίζεται τις δραστηριότητες marketing και την ανάπτυξη των πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας στη χώρα.

Η Oman Air, ο αερομεταφορέας του Σουλτανάτου του Ομάν, ανέθεσε στην Goldair “καθήκοντα” General Sales Agent για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η Goldair θα διαχειρίζεται τις δραστηριότητες marketing και την ανάπτυξη των πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Oman Air παρέθεσε και δείπνο μαζί με την Goldair SA για την εκπροσώπησή της στην ελληνική αγορά, παρουσία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων.

H Oman Air, η εθνική αεροπορική εταιρεία του Σουλτανάτου του Ομάν, ιδρύθηκε το 1993 και από τότε γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, ενώ έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του Muscat, ως ένα σημαντικό κόμβο κυκλοφορίας του εμπορίου, της βιομηχανίας και του τουρισμού στη Μέση Ανατολή.


Ο Rogier de Jager, αντιπρόεδρος της Oman Air για την Ευρώπη της Oman Air.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Goldair, κ. Κώστας Τσοβίλης χαιρέτισε την είσοδο της 4 Αστεριών Skytrax αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά και τόνισε τη σημασία του ανοίγματος ενός νέου δικτύου. Το εκτεταμένο δίκτυο της Oman Air θα διευκολύνει σημαντικά την κίνηση των ναυτικών πληρωμάτων, καθώς και τη μεταφορά των επαγγελματιών και τουριστών.

Ο αντιπρόεδρος της Oman Air για την Ευρώπη, κ. Rogier de Jager υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η Oman Air από την ίδρυσή της το 1993, στo να αναδείξει την πρωτεύουσα, Μουσκάτ, ως βασικό κόμβο κυκλοφορίας στη Μέση Ανατολή. “Θέλουμε να ανακοινώσουμε -και να γιορτάσουμε- το γεγονός της συνεργασίας μας στην Ελλάδα με την Goldair, η οποία και θα αντιπροσωπεύει την Oman Air σε αυτήν την αγορά”, δήλωσε  ο Rogier de Jager, κατά την εκδήλωση.

Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί σήμερα με απευθείας διεθνείς πτήσεις από Μουσκάτ προς προορισμούς του Κόλπου, όπως Αμπού Ντάμπι, Μπαχρέιν, Ντόχα, Ντουμπάι, Τζέντα, Ριάντ, Νταμάμ, Μεντίνα, Τεχεράνη, Μασχάντ και Κουβέιτ, καθώς και το Κάιρο, τη Βηρυτό και Αμάν, στην ευρύτερη περιοχή της Μέση Ανατολής / Αφρικής.

Επιπλέον, η Oman Air έχει πτήσεις προς προορισμούς στην Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Νεπάλ και τη Σρι Λάνκα. Η αεροπορική εταιρεία πετά επίσης σε Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, την Κουάλα Λουμπούρ, Μανίλα, Τζακάρτα, Ζανζιβάρη και Νταρ ες Σαλάαμ. Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που έχει δραστηριότητα είναι το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, το Παρίσι και η Ζυρίχη.

Οι προορισμοί εσωτερικού της Oman Air είναι τα Salalah, Khasab, Duqum και Sohar.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο κ. Mourad Aoulad El Haj, διευθυντής Πωλήσεων για την Oman Air σε πανευρωπαϊκή εμβέλεια, η κα Μαρία Γρηγοριάδου, εμπορική διευθύντρια για την Goldair ΑΕ και η κα Εύη Βουδικλάρη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Goldair.

Το επόμενο πρωί η συνάντηση των δύο εταιρειών έγινε στα κεντρικά γραφεία της Goldair ΑΕ, όπου καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα αυτής της γόνιμης συνεργασίας.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά): Ο κ. Κώστας Τσοβίλης, διευθύνων σύμβουλος της Goldair Group, ο Rogier De Jager, Regional Vice President – Europe της Oman Air, η κα Μαίρη Γρηγοριάδου, Commercial Manager της Goldair SA και ο Mourad Aoulad El Haj, Manager Pan European & Offline Sales της Oman Air.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024