Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα υπηρεσία Capital Express από τη Singapore Airlines απευθείας προς Καμπέρα και Ουέλιγκτον
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα υπηρεσία Capital Express από τη Singapore Airlines απευθείας προς Καμπέρα και Ουέλιγκτον

Η υπηρεσία Capital Express θα λειτουργεί τέσσερις φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο του δρομολογίου Σιγκαπούρη – Καμπέρα – Ουέλινγκτον, με τις υπηρεσίες επιστροφής να πραγματοποιούνται με το δρομολόγιο Ουέλινγκτον – Καμπέρα – Σιγκαπούρη.

Η Singapore Airlines εγκαινίασε τη νέα της υπηρεσία “Capital Express“, που συνδέει για πρώτη φορά τη Σιγκαπούρη με τις πρωτεύουσες και των δύο χωρών, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας. 
 
Η πρώτη πτήση, SQ291, αναχώρησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, στα 23:00 (τοπική ώρα), και έφτασε αεροδρόμιο της Καμπέρα στις 08:15 (τοπική ώρα) στις 22 Σεπτεμβρίου 2016. Μετά από μια σύντομη στάση στην Καμπέρα, συνέχισε με προορισμό το Ουέλινγκτον όπου έφτασε λίγο μετά τις 15: 00 (τοπική ώρα).
 
Οι επιβάτες που αναχώρησαν από τη Σιγκαπούρη και την Καμπέρα απόλαυσαν μία πλούσια επιλογή εδεσμάτων κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πύλη επιβίβασης για τον εορτασμό της παρθενικής πτήσης.
 
Η υπηρεσία Capital Express θα λειτουργεί τέσσερις φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο του δρομολογίου Σιγκαπούρη – Καμπέρα – Ουέλινγκτον, με τις υπηρεσίες επιστροφής να πραγματοποιούνται με το δρομολόγιο Ουέλινγκτον – Καμπέρα – Σιγκαπούρη.
 
Η Singapore Airlines αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία που λειτουργεί τακτικά προγραμματισμένα διεθνή δρομολόγια από και προς την Καμπέρα. Είναι επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία με πτήσεις μεταξύ της Καμπέρα και του Ουέλινγκτον. 
 
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα αεροσκάφη Boeing 777-200, με 266 θέσεις σε δύο κατηγορίες, 38 στη θέση Business Class και 228 στην Οικονομική Θέση. 
 
Οι νέες υπηρεσίες προς την Καμπέρα ενισχύουν το ήδη εκτεταμένο δίκτυο της Singapore Airlines στην Αυστραλία, το οποίο περιλαμβάνει πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και των πόλεων Αδελαΐδα, Μπρίσμπεϊν, Μελβούρνη, Περθ και Σίδνεϋ. Η περιφερειακή θυγατρική εταιρία της Singapore Airlines, SilkAir, εξυπηρετεί επίσης τους προορισμούς Καιρνς και Ντάργουιν, ενώ η θυγατρική χαμηλού κόστους Scoot εξυπηρετεί τη Χρυσή Ακτή, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Σίδνεϋ. Οι νέες υπηρεσίες προς Ουέλινγκτον θα επεκτείνουν τις υφιστάμενες υπηρεσίες μεταξύ Σιγκαπούρης Ώκλαντ και Κράιστσερτς (Christchurch).
 
Το δίκτυο της Singapore Airlines στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ενισχύεται περαιτέρω μέσω των εκτεταμένων συνεργασιών της με τις Virgin Australia και Air New Zealand.

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024