Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση διέταξε την περαιτέρω μείωση του ΕΦΑΠΑΞ των ξενοδοχοϋπαλλήλων
Τουρισμός και πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση διέταξε την περαιτέρω μείωση του ΕΦΑΠΑΞ των ξενοδοχοϋπαλλήλων

O Τομέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέλεξε να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού χτυπώντας κυριολεκτικά και μεταφορικά τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Από τον Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση:
 
Σήμερα σε μια κανονική χώρα, με κανονική κυβέρνηση γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Ειδικά σε μια χώρα όπως τη δική μας, όπου ο τουρισμός αποτελεί το σημαντικότερο πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης, θα έπρεπε να μιλάμε για τα όσα μπορούμε ακόμη να σχεδιάσουμε και να πετύχουμε.
 
Η κυβέρνηση όμως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επέλεξε να γιορτάσει τη σημερινή ημέρα χτυπώντας κυριολεκτικά και μεταφορικά την καρδιά του τουρισμού μας, τους εργαζόμενους στον ίδιο τον τουρισμό. Αντί να κάνουν διάλογο, χτυπούν εργαζόμενους και αντί να διασώσουν ότι έχει απομείνει υγιές, του βάζουν ταφόπλακα. Αποφάσισαν και διέταξαν την περαιτέρω μείωση του ΕΦΑΠΑΞ των ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΠΙΤ) αλλά και την απόδοση του μετά την συνταξιοδότηση.
 
Πριν λίγους μήνες υποσχεθήκατε τα πάντα σε όλους. Λίγους μήνες μετά χρειάζεστε τα ΜΑΤ για να αντιμετωπίσετε την οργή των εργαζομένων.
 
Πάρτε πίσω άμεσα την Υπουργική Απόφαση που αδικεί και καταδικάζει χιλιάδες εργαζόμενους. Η σημερινή μέρα είναι για το τουρισμό μια ημέρα γιορτής που εσείς τη μετατρέψατε σε ακόμη μια ημέρα ντροπής!

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024