Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Διάκριση των γηπέδων golf της Costa Navarino από το περιοδικό Golf World

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Σεπτέμβριος 2016, 10:29

Η Costa Navarino και τα δύο signature γήπεδα golf The Dunes Course και The Bay Course, κατέλαβαν την 6η θέση στην κατάταξη των “European Golf Resorts Top 100” του διεθνώς αναγνωρισμένου περιοδικού Golf World.


Μετά από λεπτομερή έρευνα έξι μηνών, το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Golf World ανακοίνωσε τη λίστα των Top 100 European Golf Resorts, στην οποία η Costa Navarino και τα δύο signature golf courses The Dunes Course και The Bay Course καταλαμβάνουν την 6η θέση. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν 7 έμπειροι δημοσιογράφοι και παίκτες του γκολφ, υπό τον Chris Bertram, εκδότη του Golf World’s Courses & Travel, με στόχο να δημιουργήσουν μια λίστα - σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του γκολφ που ταξιδεύουν, παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για κάθε προορισμό. Στη δημιουργία της λίστας, μέσω εκτενούς ερωτηματολογίου, συνέβαλαν γνωστοί παίκτες  και συντάκτες γκολφ με διεθνή εμπειρία, που αξιολόγησαν τόσο τις παροχές γκολφ όσο και τη διαμονή.
 
Για να διασφαλιστεί πλήρως η αξιοπιστία και η διαφάνεια, η αξιολόγηση και των 300 κορυφαίων θέρετρων αφορούσε τις ακόλουθες κατηγορίες: γήπεδα γκολφ, προπονητικές εγκαταστάσεις, διαμονή, παροχές για non-golfers και προσβασιμότητα.

 
 
Η κατάταξη της Costa Navarino ήταν υψηλή σε όλες τις κατηγορίες, τόσο για τα εκπληκτικά γήπεδα γκολφ, όσο και για το σύνολο των εγκαταστάσεων που διαθέτει. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. - Costa Navarino δήλωσε: “Πρόκειται για εξαιρετικά νέα! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Costa Navarino κατέκτησε μια τόσο υψηλή θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών τουριστικών προορισμών με εγκαταστάσεις γκολφ. Η Costa Navarino είναι ένας υψηλού επιπέδου προορισμός για τους λάτρεις του γκολφ και η αναγνώριση από έμπειρους παίκτες και επισκέπτες  αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι η δέσμευσή μας και οι βέλτιστες πρακτικές που υιοθετούμε, επιβραβεύονται”.
 
Στην Costa Navarino βρίσκεται το “The Dunes”, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer (πρώην πρωταθλητή του US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup) και σε συνεργασία με την European Golf Design. Το The Dunes Course διαθέτει γήπεδο γκολφ 3.500 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και ακαδημία γκολφ. Το “The Bay” Course, είναι ένα παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών, σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr. δίπλα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνο το οποίο στο παρελθόν έχει βραβευτεί ως “Best of the Best Golf Courses” από το Robb Report. Και τα δύο γήπεδα γκολφ έχουν χαρακτηριστεί ως Best Newcomers το 2014 και ως Best Service το 2015 από το θεσμό “World of Leading Golf”.

 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top