Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕκατόν είκοσι επιλεγμένοι Hosted Buyers από 35 χώρες στη φετινή Greek Tourism Expo
Εκθέσεις

Εκατόν είκοσι επιλεγμένοι Hosted Buyers από 35 χώρες στη φετινή Greek Tourism Expo

Το ΞΕΕ θα παρουσιάσει επίσης την εκδήλωση 'Διαδυκτιακές δράσεις ΞΕΕ που συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού: Ηλεκτρονική πλατφόρμα TRIP1ATHENS.COM. ενώ το ΤΕΕ θα παρουσιάσει εκδήλωση με θέμα 'Αρχιτεκτονική αναβάθμιση των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Μονάδων – Υποδομές και Σχεδιασμός για την Ανάπτυξη του Υψηλών Προδιαγραφών Ιατρικού Τουρισμού'.

Η τουριστική έκθεση της Αθήνας Greek Tourism Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, συνεχίζει την προετοιμασία της διοργάνωσής της. Με την ήδη επιβεβαιωμένη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών Tour Operating, MICE, PCO’s & Associations, η έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

  • 120 επιλεγμένοι Hosted Buyers από 35 χώρες (Ευρώπη, Σκανδιναβία, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Ασία, ΗΠΑ και Καναδά) θα δώσουν το “παρών” για Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες, στοχεύοντας σ τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
  • Διεθνείς δημοσιογράφοι τουρισμού που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα προβάλλουν στα διεθνή Μέσα το ελληνικό τουριστικό προϊόν
  • Εκθέτες, ορισμένοι από τους οποίους αποτελούν τους leaders της ελληνικής τουριστικής αγοράς, θα συμμετέχουν δυναμικά στη προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
  • Εμπορικοί επισκέπτες του τουριστικού, αλλά και άλλων κλάδων της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς θα συναντήσουν τους εκθέτες για να προσφέρουν στην εκθεσιακή τους συμμετοχή πολλαπλασιαστική αξία με νέες συνεργασίες.

Η “καρδιά” της έκθεσης: Τρεις μεγάλοι κλάδοι
Η έκθεση θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε τρεις μεγάλους τομείς τουρισμού: Leisure, MICE και Luxury Travel.

Ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους MICE & Business Travel
Επιλεγμένοι buyers από το εξωτερικό που διοργανώνουν Meetings, Incentives, Conferences & Events για διεθνείς βιομηχανίες φαρμάκων και αυτοκινήτων, τραπεζών, ασφαλιστικών εταιριών, ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικών clubs, νοσοκομείων, Επιμελητηρίων, Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ.λπ. θα συμμετέχουν στην έκθεση και θα πραγματοποιήσουν πολύ σημαντικά Β2Β meetings με τους εκθέτες.

Η δυναμική των Β2Β meetings ισχυροποιείται από τη συμμετοχή Associations, μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και Υπουργείων άλλων κρατών.

Ειδική Section Hospitality Management & E-travel
Για τις υπηρεσίες Hospitality management, e-travel, καθώς και τα συστήματα εφαρμογών πληροφορικής για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία, μία πλειάδα εκθετών θα παρουσιάσει στους επισκέπτες καινοτόμα προϊόντα και λύσεις. Διεθνείς δημοσιογράφοι τουρισμού θα προβάλλουν τους Έλληνες εκθέτες και το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Δημοσιογράφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία και την Ιταλία έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν στην έκθεση. Οι δημοσιογράφοι, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθούν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Ακρόπολης και θα γευματίσουν στο Ιστορικό Τρίγωνο της Αθήνας.

Special events

  • Εκδήλωση ΞΕΕ: Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει την εκδήλωση με θέμα: “Διαδυκτιακές δράσεις ΞΕΕ που συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού: Ηλεκτρονική πλατφόρμα TRIP1ATHENS.COM”
  • Εκδήλωση ΤΕΕ: Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης την εκδήλωση με θέμα: “Αρχιτεκτονική αναβάθμιση των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Μονάδων- Υποδομές και Σχεδιασμός για την Ανάπτυξη του Υψηλών Προδιαγραφών Ιατρικού Τουρισμού”

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΞΕΕ, του HAPCO και του ΤΕΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024