Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαρουσίαση των οικολογικών σημάτων Green Key και Bike Friendly Hotel στη Κέρκυρα
Οικοτουρισμός

Παρουσίαση των οικολογικών σημάτων Green Key και Bike Friendly Hotel στη Κέρκυρα

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν θέματα της πράσινης και περιβαλλοντικής διαχείρισης και τα οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία από την απόκτηση του Green Key, ο ποδηλατικός τουρισμός και τα κριτήρια απόκτησης του σήματος Bike Friendly Hotel.

Το Διεθνές Οικολογικό Σήμα Ποιότητας, Green Key, και το νέο σήμα “Bike Friendly Hotel” θα παρουσιαστούν στους επαγγελματίες του τουρισμού την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στην Κέρκυρα, στο ξενοδοχείο Mayor Mon Repos Palace, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και o Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας.

Η κα Νατάσσα Αντωνοπούλου, υπεύθυνη για το Green Key στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, που είναι ο Εθνικός χειριστής του προγράμματος Green Key, θα αναλύσει θέματα της πράσινης και περιβαλλοντικής διαχείρισης και τα οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία από την απόκτηση του Green Key.


Η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ.

Ακόμη, η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ που διαχειρίζεται το σήμα ‘Bike Friendly Hotel’ θα μιλήσει για τον ποδηλατικό τουρισμό και τα κριτήρια απόκτησης του σήματος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024