Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Ξεκινά η καμπάνια για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Τατιάνα Ρόκου - 04 Οκτώβριος 2016, 16:03

Η νέα καμπάνια προβολής του Μαραθωνίου και του marathon.athensauthentic.com ξεκινά με περισσότερες νέες συμμετοχές ξενοδοχείων στα Marathon Hotels και με προσφορές το διάστημα 1η Νοεμβρίου - 20 Νοεμβρίου από μουσεία, εταιρείες ξεναγήσεων, κρουαζιέρας, καταστήματα και λοιπούς συνεργάτες του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ.


Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και τα “marathon hotels”, υποστηρίζουν τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου 2016 και φέτος συμπίπτει με τον εορτασμό της επετείου των 120 χρόνων του.

Μέσω του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ και της διαδικτυακής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε συγκεντρώθηκαν για δεύτερη χρονιά, προσφορές και εκδηλώσεις 20ημέρου γύρω από τον Μαραθώνιο.

Η νέα καμπάνια προβολής του Μαραθωνίου και του marathon.athensauthentic.com ξεκινά:
- με περισσότερες νέες συμμετοχές ξενοδοχείων στα Marathon Hotels- με προσφορές από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 20 Νοεμβρίου από μουσεία, εταιρείες ξεναγήσεων, κρουαζιέρας, καταστήματα και λοιπούς συνεργάτες του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ- με το ίδιο “campaign story-telling” και posts
με τη συμπαράσταση των συνεργατών της πλατφόρμας, των συμμάχων επικοινωνίας, αλλά και της Marketing Greece σε Ελλάδα και εξωτερικό
- με τη φιλοξενία ξένων δημοσιογράφων - δρομέων που προσκλήθηκαν να βρεθούν στην Αθήνα για να ζήσουν από κοντά την αυθεντική εμπειρία.
- Εν αναμονή επίσης και για τη φιλοξενία ενεργού banner στο site του Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ που θα παραπέμπει στο marathon.athensauthentic.com.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top