Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΞεκινά η καμπάνια για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας
Αθλητικός τουρισμός

Ξεκινά η καμπάνια για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Η νέα καμπάνια προβολής του Μαραθωνίου και του marathon.athensauthentic.com ξεκινά με περισσότερες νέες συμμετοχές ξενοδοχείων στα Marathon Hotels και με προσφορές το διάστημα 1η Νοεμβρίου – 20 Νοεμβρίου από μουσεία, εταιρείες ξεναγήσεων, κρουαζιέρας, καταστήματα και λοιπούς συνεργάτες του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ.

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και τα “marathon hotels”, υποστηρίζουν τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου 2016 και φέτος συμπίπτει με τον εορτασμό της επετείου των 120 χρόνων του.

Μέσω του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ και της διαδικτυακής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε συγκεντρώθηκαν για δεύτερη χρονιά, προσφορές και εκδηλώσεις 20ημέρου γύρω από τον Μαραθώνιο.

Η νέα καμπάνια προβολής του Μαραθωνίου και του marathon.athensauthentic.com ξεκινά:
– με περισσότερες νέες συμμετοχές ξενοδοχείων στα Marathon Hotels- με προσφορές από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 20 Νοεμβρίου από μουσεία, εταιρείες ξεναγήσεων, κρουαζιέρας, καταστήματα και λοιπούς συνεργάτες του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ– με το ίδιο “campaign story-telling” και posts
με τη συμπαράσταση των συνεργατών της πλατφόρμας, των συμμάχων επικοινωνίας, αλλά και της Marketing Greece σε Ελλάδα και εξωτερικό
– με τη φιλοξενία ξένων δημοσιογράφων – δρομέων που προσκλήθηκαν να βρεθούν στην Αθήνα για να ζήσουν από κοντά την αυθεντική εμπειρία.
– Εν αναμονή επίσης και για τη φιλοξενία ενεργού banner στο site του Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ που θα παραπέμπει στο marathon.athensauthentic.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024