Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗμερίδα της Turkish Airlines για τα ταξιδιωτικά γραφεία
Αεροπορικές εταιρείες

Ημερίδα της Turkish Airlines για τα ταξιδιωτικά γραφεία

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν αναλυτικά βήμα προς βήμα οι διαδικασίες των κρατήσεων, αλλαγών εισιτηρίων, του check in, πού θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς και περαιτέρω διευκρινίσεις σε διάφορα θέματα που απασχολούν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η Turkish Airlines διοργάνωσε πρόσφατα ενημερωτική ημερίδα, στην οποία προσκάλεσε όλα τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζεται. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η κατ’ιδίαν συνάντηση με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και η ενημέρωσή τους για την Τουρκία και την Turkish Airlines, όσον αφορά τα μυστικά της επιτυχίας και τα μελλοντικά σχέδια, καθώς και τα νέα προϊόντα και πληροφορίες για τις διαδικασίες της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν αναλυτικά βήμα προς βήμα οι διαδικασίες των κρατήσεων, αλλαγών εισιτηρίων, του check in, πού θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς και περαιτέρω διευκρινίσεις σε διάφορα θέματα που απασχολούν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Στο τέλος της εκδήλωσης, διεξήχθη κλήρωση με πολλά δώρα, και δύο μεγάλοι τυχεροί κέρδισαν διπλά εισιτήρια, economy και business class, για προορισμούς της επιλογής τους. Άλλη μία έκπληξη περίμενε τους παραβρισκόμενους όταν ο γενικός διευθυντής και ο διευθυντής Marketing των γραφείων της Αθήνας πέρασαν από την αίθουσα προσφέροντας αναψυκτικά, όπως γίνεται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο κ. Alp Yavuzeser, γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα κοινά σημεία των δύο λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας, τη φιλοξενία, καθώς και για τη στρατηγική της Turkish Airlines. Συγκεκριμένα, σημείωσε: “Οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά σημεία στην κουλτούρα τους και αυτό είναι λογικό διότι έχουν ζήσει μαζί σχεδόν 1.000 χρόνια, μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία φιλοξενίας. Μπαίνοντας σε ένα αεροπλάνο της Turkish Airlines νιώθει κανείς ότι είναι φιλοξενούμενος και αυτό δεν προέρχεται από εταιρική πολιτική αλλά από την κουλτούρα που τη διέπει”. Αναφερόμενος στη στρατηγική της Turkish Airlines σημείωσε: “Η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική για εμάς και στόχος μας είναι η περεταίρω ανάπτυξή της, καθότι συνδέουμε την Ελλάδα με όλο τον κόσμο”.

Τέλος, απευθύνθηκε στους ταξιδιωτικούς πράκτορες λέγοντας: “Ως Turkish Airlines θέλουμε να είμαστε δίπλα σας και να σας βοηθάμε στο έργο σας, για αυτό το 2017 θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις και αλλαγές και θέλουμε τη βοήθειά σας“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024