Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη του CEO του T.O. Sundio στη Σάμο
TOs

Επίσκεψη του CEO του T.O. Sundio στη Σάμο

Ο T.O. Sundio αποτελεί για τη Σάμο τον Νο1 ολλανδικό Tour Operator, διακινώντας προς το νησί μέχρι και 10.000 Ολλανδούς τουρίστες.

Την Σάμο επισκέφτηκε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο διευθύνων σύμβουλος του Tour Operator Sundio, κ. Gert de Caluwe.

Συνοδευόμενος από μια σειρά στελεχών της εταιρείας και τον τοπικό του συνεργάτη κ. Κασμιρλή (Rhenia Tours), ο κ. de Caluwe ξεναγήθηκε στο νησί, επισκέφθηκε ξενοδοχεία και στο τέλος, σε εκδήλωση το απόγευμα στο ξενοδοχείο Proteas, προχώρησε σε μία παρουσίαση της εταιρείας Sundio και των σχεδίων της για την Ολλανδία, αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται, με ιδιαίτερες αναφορές στη Δανία και το Βέλγιο.

Επισημαίνεται ότι ο T.O. Sundio αποτελεί για τη Σάμο τον Νο1 ολλανδικό Tour Operator, διακινώντας προς το νησί μέχρι και 10.000 Ολλανδούς τουρίστες.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Ν. Κατρακάζος, ο αερολιμενάρχης κ. Π. Μανούκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, κ. Κ. Κυριαζής, εκπρόσωποι του δήμου, επαγγελματικών φορέων και, φυσικά, δεκάδες ξενοδόχοι του νησιού. Ακολούθησε κοκτέιλ με επαφές και ανταλλαγές απόψεων ανάμεσα στα στελέχη του Sundio και τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Σάμου.

Η επίσκεψη του ίδιου του CEO της εταιρείας στη Σάμο είχε ως σκοπό να τονίσει με τον ισχυρότερο τρόπο την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του Sundio προς το νησί, παρ’όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω του μεταναστευτικού και κυρίως του τρόπου που παρουσιάστηκε από τα Μέσα Ενημέρωσής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024