Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΥλοποίηση μεγάλων έργων τουριστικών υποδομών με τη σφραγίδα της KRAFT Paints
Εξοπλισμός

Υλοποίηση μεγάλων έργων τουριστικών υποδομών με τη σφραγίδα της KRAFT Paints

Η εταιρεία συμμετείχε με εξωτερική θερμομόνωση και χρωματισμό στο νέο Αεροδρόμιο της Πάρου και το ξενοδοχείου Electra Metropolis Hotel στην Αθήνα.

Στην υλοποίηση δύο κορυφαίων κατασκευαστικών έργων στον κλάδο του τουρισμού, που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα συμβάλλοντας επιπλέον στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος στη χώρα, συμμετείχε η ελληνική εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων και υλικών KRAFT Paints. Συγκεκριμένα, τόσο η κατασκευή του νέου Αεροδρομίου της Πάρου όσο και η ριζική ανακαίνιση του παλαιού Υπουργείου Παιδείας στο Σύνταγμα, και μετατροπή του στο πολυτελές ξενοδοχείο Electra Metropolis Hotel, πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση υψηλής ποιότητας συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης και χρωμάτων της KRAFT Paints.

Η κατασκευή του νέου Αεροδρομίου της Πάρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται τον Ιούλιο του 2016 και τη θετική επίδραση στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στο νησί να έχει ήδη γίνει εμφανής. Όπως δήλωσε ο κ. Κώστας Σπανούδης, Β2Β Development Manager της KRAFT Paints, “η εταιρεία μας συμμετείχε στο έργο με πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA, το πιο ολοκληρωμένο ελληνικό σύστημα στην αγορά με 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών για όλες τις ανάγκες, ενώ για τους εσωτερικούς χρωματισμούς του κτιρίου επιλέχθηκε το υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα KRAFT Master με ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες, που συμβάλει στην εξουδετέρωση ρύπων και καυσαερίων που εγκλωβίζονται στους εσωτερικούς χώρους, ειδικά σε ένα αεροδρόμιο, και τη δημιουργία μιας πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα σε αυτό”.

Επιπλέον, πολύ πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ξενοδοχείου Electra Metropolis Hotel, όπου η KRAFT Paints συνέβαλε στην ολοκληρωτική ανακαίνιση του κτιρίου με τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA. “Για μας στην KRAFT Paints, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας συνδέεται άμεσα με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά standards. Για το λόγο αυτό, είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε ένα έργο υψηλών απαιτήσεων που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού της Αθήνας”, ανέφερε ο κ. Σπανούδης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024