Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα στις τρεις κορυφαίες προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών τον χειμώνα 2016-17
Τάσεις

Η Ελλάδα στις τρεις κορυφαίες προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών τον χειμώνα 2016-17

Η έρευνα των μελών του βρετανικού Simply Holiday Deals προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όπως η απουσία ενδιαφέροντος για τις κλασικές ευρωπαϊκές χριστουγεννιάτικες αγορές και τη συντριπτική πλειοψηφία να αδιαφορεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, για το Brexit.

Πρόσφατη έρευνα μεταξύ των μελών του Simply Holiday Deals αποκαλύπτει ότι το 90% των 216 που συμμετείχαν σε αυτήν σχεδιάζουν να αφήσουν το Ην. Βασίλειο για πιο ηλιόλυστες περιοχές της Ευρώπης την περίοδο των χειμερινών διακοπών. Οι κορυφαίοι προορισμοί περιλαμβάνουν την Ελλάδα, την Ισπανία και την Καραϊβική.

Η έρευνα προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όπως η απουσία ενδιαφέροντος για τις κλασικές ευρωπαϊκές χριστουγεννιάτικες αγορές και τη συντριπτική πλειοψηφία να αδιαφορεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, για το Brexit. Ακόμη, όταν ρωτήθηκαν για το αν ή όχι ο ιός Zika τους αποθαρρύνει από προορισμούς, όπως η Ταϊλάνδη, τα Μπαρμπέιντος και το Μεξικό, πάνω από το 60% απάντησαν ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε το κοινό μας και τις προτιμήσεις τους”, δήλωσε ο Brian Jones, διευθύνων σύμβουλος της Simply Holiday Deals. “Υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών στην αγορά, ώστε αν δε λάβουμε υπόψιν μας τη ζητά η πελατειακή μας βάση, μπορεί να χάσουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα της έρευνας, τα μέλη μας έχουν σαφείς προτιμήσεις και εμείς τις αφουγκραζόμαστε. Με την πραγματοποίηση τακτικών ερευνών μπορούμε να έχουμε τον σφυγμό της αγοράς και να βλεπουμε τις τάσεις που εμφανίζονται σε εποχιακή βάση στην τουριστική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Η ιστοσελίδα Simply Holiday Deals προμηθεύει ταξιδωτικές προσφορές για τα μέλη της στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχει επίσης ταξιδιωτικούς οδηγούς, επιλογές αναζήτησης και συμβουλές προς ταξιδιώτες, για ασφαλείς και οικονομικές διακοπές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024