Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Philoxenia προσθέτει το βραβευμένο Kaimak Inn 4* στη λίστα των ξενοδοχείων της
Ξενοδοχεία

Η Spyrou Philoxenia προσθέτει το βραβευμένο Kaimak Inn 4* στη λίστα των ξενοδοχείων της

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 40 δωμάτια, ενώ παράλληλα διαθέτει εστιατόριο και καφετέρια. Επιπλέον, πρωτοπορώντας στο χώρο των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, το Kaimak Inn διαθέτει το δικό του Escape Room.

Η Spyrou Philoxenia, θυγατρική της Spyrou Hotels, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Kaimak Inn, τοποθετημένο στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν – Κεντρική Μακεδονία.

“Είμαστε χαρούμενοι για το ξεκίνημα αυτού του νέου εγχειρήματος και της συνεργασίας με το Kaimak Inn”, δήλωσε ο κ. Δημήτριος Σχιστοχείλης, Project Manager στη Spyrou Philoxenia. “Είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κατάλυμα και πραγματικά ξεχωρίζει στο στυλ και την αρχιτεκτονική του, στις υπηρεσίες και τις παροχές του και αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα λιγοστά στην κατηγορία του που προσφέρει αυτό το επίπεδο διαμονής. Παρά την υψηλή ζήτηση που ήδη υπάρχει για σημαντικές εορτές και αργίες όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα στο νέο μέλος της Spyrou Philoxenia, θέλουμε να υποστηρίξουμε το συνεχώς αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον προς τον προορισμό, που εκδηλώνεται και τις υπόλοιπες περιόδους”.

Χτισμένο με την παραδοσιακή πέτρινη αρχιτεκτονική και σε υψόμετρο 800 μέτρων, το κατάλυμα βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την περιοχή και αναδεικνύει ότι ωραιότερο έχει να προσφέρει η Βόρεια Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πληθώρα δραστηριοτήτων όπως σκι, ιππασία και πεζοπορία, με το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν μόνο 16 χλμ. μακριά. Άλλα κοντινά αξιοθέατα αποτελούν το παραδοσιακό χωριό Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, το Νυμφαίο Φλώρινας, τα ιαματικά θερμά Λουτρά Ποζαρ, τη λίμνη Βεγορίτιδα και οι όμορφοι καταρράκτες της Έδεσσας.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 40 δωμάτια, ενώ παράλληλα διαθέτει εστιατόριο και καφετέρια. Τα ευρύχωρα δωμάτιά του χωρίζονται στις κατηγορίες Comfort και Junior Suite, με τα τελευταία να έχουν το δικό τους παραδοσιακό τζάκι. Επιχειρήσεις και groups μπορούν να εκμεταλλευτούν την πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων και συσκέψεων (δυναμικότητας 180 ατόμων). Το ξενοδοχείο προσφέρει μεταξύ άλλων ποικίλες επιλογές για διασκέδαση, διαθέτοντας αίθουσα αναψυχής με τραπέζια μπιλιάρδου, επιτραπέζια παιχνίδια, γιγαντοοθόνη, περιοδικά και βιβλία και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διασκέδαση των παιδιών, καθώς και εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi. Επιπλέον, πρωτοπορώντας στο χώρο των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, το Kaimak Inn διαθέτει το δικό του Escape Room.

Greek Hospitality Awards 2016 – Με επίκεντρο την άψογη ταξιδιωτική εμπειρία, το Kaimak Inn έχει λάβει ευρεία αναγνώριση και βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες: Best Greek Boutique Resort, Best Greek Romantic Resort, Best Greek Hotel & Resort Breakfast, Best Greek Hotel & Resort Conference Center και Best Greek Excellence in Service Hotel & Resort.

Η Spyrou Philoxenia λειτουργεί 7 καταλύματα στη Σκόπελο, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τη διαχείριση των κρατήσεων και των πωλήσεων αρκετών ακόμα μονάδων στο νησί. Στην παρούσα φάση επεκτείνει αυτόν τον κατάλογο με νέες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024