Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH SnapShot κυκλοφορεί νέο Δείκτη Τεχνολογίας για Ξενοδοχεία
Τεχνολογία

H SnapShot κυκλοφορεί νέο Δείκτη Τεχνολογίας για Ξενοδοχεία

Η SnapShot Analytics, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο διαχείρισης των ξενοδοχειακών δεδομένων και αναλύσεων, εκδίδει αυτή την βδομάδα τον Δείκτη Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας, ένα κατάλογο βασισμένο στις κοινότητες, ο οποίος περιλαμβάνει το απαραίτητο λογισμικό και την τεχνολογία που χρειάζονται οι ξενοδόχοι.

Ο Δείκτης Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας της SnapShot Hotel Analytics είναι μια περιεκτική βάση δεδομένων που παρουσιάζει το ξενοδοχειακό λογισμικό και τους τεχνολογικούς παρόχους που είναι απαραίτητοι για τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες στον κλάδο της φιλοξενίας.
 
Η SnapShot δημιούργησε τον Δείκτη Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας ως μέσο για να απαντήσει στις πιο σημαντικές ερωτήσεις του κλάδου όπως: Ποιοι είναι οι παίκτες στον κλάδο της τεχνολογίας των ξενοδοχείων και σε ποιους τομείς ειδικεύονται, τι λογισμικό είναι διαθέσιμο για τα ξενοδοχεία, τι άλλες τεχνολογικές λύσεις υπάρχουν και άλλα πολλά.
 
Σε πολλές περιπτώσεις ήταν αρκετά δύσκολο να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, όχι επειδή η γνώση δεν ήταν διαθέσιμη, αλλά επειδή δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη σε ένα κεντρικό μέρος” είπε ο Martin Soler, Chief Marketing Officer της SnapShot GmbH.
 
Ο Δείκτης Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας είναι μια φυσική εξέλιξη του Πίνακα Διαμοιρασμού Ξενοδοχείων της SnapShot, ο οποίος παρέχει μια σύνοψη για τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου. Ο πίνακας ακολουθείται από έναν εις βάθος Δείκτη Τεχνολογικού Διαμοιρασμού που καταλήγει σε ένα αρχείο με εκατοντάδες καταχωρήσεις που συνεχώς αυξάνονται, τον Δείκτη Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας.
 
Ο Δείκτης Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας είναι ένα δωρεάν εργαλείο που βασίζεται στις πληροφορίες που λαμβάνει από τις κοινότητες προκειμένου να δημιουργηθεί. Οι επαγγελματίες στον κλάδο της ξενοδοχειακής τεχνολογίας μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς και να συνεισφέρουν προτείνοντας λογισμικά και εργαλεία τα οποία δεν υπάρχουν ακόμα στο αρχείο. Η SnapShot διαχειρίζεται τις νέες προσθήκες από τους χρήστες κάνοντας τις απαραίτητες διορθώσεις, αφαιρώντας τις διπλές καταχωρήσεις και προσθέτοντας άλλες ενημερώσεις. Καθώς ο κατάλογος μεγαλώνει, ο Δείκτης Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας θα γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους, από τους ειδικούς του κλάδου έως τους φοιτητές τουριστικών επαγγελμάτων. 

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024