Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤαξιδιωτική οδηγία: Προειδοποίηση των Άγγλων τουριστών για βόμβα στα Εξάρχεια
Προορισμοί

Ταξιδιωτική οδηγία: Προειδοποίηση των Άγγλων τουριστών για βόμβα στα Εξάρχεια

Στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου εξερράγη βομβιστικός μηχανισμός στην περιοχή των Εξαρχείων. Δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματισμοί, όμως έχουν εκδοθεί αναφορές για καταστροφές σε αυτοκίνητα και σπίτια στην περιοχή.

Επικαιροποιήθηκε η ταξιδιωτική οδηγία απο το Foreign and Commonwealth Office (FCO) του Ηνωμένου Βασιλείου στις 17 Οκτωβρίου σύμφωνα με την οποία συμβουλεύονται οι ταξιδιώτες να παραμείνουν προσεκτικοί καθώς στην περιοχή των Εξαρχείων στις 12 Οκτωβρίου εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός.
 
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή τραυματισμένους από την έκρηξη, όμως η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εφιστά την προσοχή των επισκεπτών για τυχόν παρόμοιες ενέργειες.
 
Αναφέρεται επίσης πως διαδηλώσεις πραγματοποιούνται τακτικά στο κέντρο της Αθήνας, και έχουν επίσης πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διαδηλώσεις σε αντίδραση προς τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές της. Προτρέπει τους βρετανούς να αποφύγουν όλες τις διαδηλώσεις και να ακολουθήσουν τις συμβουλές που δίνονται από τις τοπικές αρχές ασφαλείας. 

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024