Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

H Zeus International στηρίζει την Πάφο, πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Οκτώβριος 2016, 11:45

Με σκοπό την επιτυχή εκπλήρωση του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάφος 2017, η Zeus International θα στηρίξει τον Οργανισμό Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 ως 'Χρυσός Χορηγός Φιλοξενίας' προσφέροντας δωρεάν διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Royal Blue Hotel & Spa καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.


Σε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της πόλης της Πάφου, καθώς το 2017 θα είναι η πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, η Zeus International συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την πόλη-θέρετρο της Κύπρου ως “Χρυσός Χορηγός Φιλοξενίας”.

Η Πάφος, της οποίας ο αρχαιολογικός χώρος βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO, έχοντας επιλεγεί ως η πλέον κατάλληλη πόλη βάσει πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων και χαρακτηριστικών θα αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της Κύπρου για το 2017, ακτινοβολώντας πολιτισμική λάμψη διεθνώς, με το βασικό μήνυμα να αποτελεί: “Συνδέοντας Ηπείρους, Γεφυρώνοντας πολιτισμούς”. Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 έχει αναπτύξει ένα δυνατό, πολύμορφο και πρωτοποριακό θεματικό πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων που συνδέεται με την βαθιά ιστορία της πόλης, υπογραμμίζοντας την ταυτότητά, την κληρονομιά και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Πάφου.

Η Zeus International έχοντας αναπτύξει στενούς δεσμούς με την Κύπρο, καθώς είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και λειτουργία του ξενοδοχείου Royal Blue Hotel & Spa στην Πάφο, μοιράζεται τις ίδιες αξίες και το όραμα της πόλης για τη συμβολή του πολιτισμού στην περαιτέρω ανάπτυξη της Πάφου αλλά και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των λαών της Ευρώπης.

Με σκοπό την επιτυχή εκπλήρωση του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάφος 2017, η Zeus International θα στηρίξει τον Οργανισμό ως “Χρυσός Χορηγός Φιλοξενίας” προσφέροντας δωρεάν διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Royal Blue Hotel & Spa με βάση τις ανάγκες της ΠΠΕ Πάφος 2017 καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ θα υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον Οργανισμό σε όλη τη διάρκεια της πορείας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης μέσα στο 2017.Το ξενοδοχείο Royal Blue με πανοραμική θέα στην πόλη της Πάφου και τη θάλασσα διαθέτει ευρύχωρες σουίτες με θέα, εστιατόριο και μπαρ, 4 εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αίθουσα συνεδριάσεων, beauty spa και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, κ. Χάρης Σιγανός δήλωσε σχετικά: “Η Πάφος αποτελεί μοναδική κοιτίδα πολιτισμού και πόλο έλξης διεθνώς και αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε ενεργά, ως χρυσός χορηγός σε αυτή την πρωτοβουλία. Στη Zeus International θεωρούμε πως ο πολιτισμός αποτελεί πεδίο συνεννόησης και ουσιαστικής αλληλεπίδρασης για τους πολίτες της Ευρώπης, ενώ, οι αναπτυξιακές προοπτικές για την πόλη της Πάφου και το τουριστικό προϊόν της Κύπρου πρόκειται να είναι πολλαπλάσιες”.

Οι δράσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας θα υλοποιηθούν σε διάφορους χώρους και περιοχές της Πάφου, με τρεις θεματικές ενότητες: Μύθοι & Θρησκεία, Ταξιδιώτες του Κόσμου και Στάδια του Μέλλοντος. Με έμφαση στις σύγχρονες πολιτιστικές μορφές, στην καινοτομία και στην προώθηση της δημιουργικότητας, με τη συμμετοχή τοπικών, εθνικών και ευρωπαϊκών καλλιτεχνών, ομάδων και οργανώσεων, η πρωτοβουλία Πάφος 2017 επιδιώκει να ενώσει την πόλη με τους πολίτες της και να παρουσιάσει σε ξένους επισκέπτες ένα ανανεωμένο και ποιοτικό προορισμό.

Η Zeus International, αποτελώντας μία αμιγώς ελληνική εταιρία, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στην Ελλάδα, με το Wyndham Grand Athens. Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας, μετά τη σύναψη συμφωνίας με την Wyndham Hotel Group.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top