Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑίσιο τέλος για τον συναγερμό στο αεροδρόμιο City του Λονδίνου
Αεροδρόμια

Αίσιο τέλος για τον συναγερμό στο αεροδρόμιο City του Λονδίνου

Μετά από δύο ελέγχους στους χώρους του αεροδρομίου City του Λονδίνου, Πυροσβεστική και Αστυνομία ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι δε βρέθηκαν ύποπτα αντικείμενα και ότι οι μετρήσεις για ύπαρξη χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα ήταν φυσιολογικές.

Έληξε μετά από περίπου 3,5 ώρες ο συναγερμός ασφαλείας στο αεροδρόμιο City του Λονδίνου, όπου η Πυροσβεστική και η Μητροπολιτική Αστυνομία ερευνούσαν πιθανό “χημικό επεισόδιο”.

Πολλοί ταξιδιώτες ανέφεραν ότι ένιωσα έντονη δυσφορία, με αρκετούς να έχουν δυνατό βήχα και τσούξιμο στα μάτια.

Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε και οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο αεροδρόμιο παρείχαν βοήθεια σε 26 άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, εκ των οποίων δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Ωστόσο, μετά από δύο ελέγχους στους χώρους του αεροδρομίου Πυροσβεστική και Αστυνομία ανακοίνωσαν ότι δε βρέθηκαν ύποπτα αντικείμενα και ότι οι μετρήσεις για ύπαρξη χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα ήταν φυσιολογικές.

Το αεροδρόμιο κηρύχθηκε ασφαλές και λίγο αργότερα η διοίκησή του ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του, χωρίς επισήμως να έχει εξακριβωθεί τι προκάλεσε την αδιαθεσία των ταξιδιωτών.

Αναμένονται καθυστερήσεις στις πτήσεις, καθώς κανένα αεροσκάφος δεν απογειώθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών και οι εισερχόμενες πτήσεις εξετράπησαν προς άλλα αεροδρόμια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024