Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Viber λανσάρει τη νέα, γρήγορη διεπαφή χρήστη (interface) της εφαρμογής
Τεχνολογία

Η Viber λανσάρει τη νέα, γρήγορη διεπαφή χρήστη (interface) της εφαρμογής

Οι χρήστες του Viber θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να στέλνουν φωτογραφίες ή βίντεο -κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους τουρίστες- με μόλις τρία πατήματα στην οθόνη, γεγονός που μειώνει σημαντικά τα βήματα που χρειάζονταν μέχρι τώρα για τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από 800 εκατ. χρήστες σε όλο τον κόσμο, λανσάρει μία νέα διασκεδαστική και γρήγορη διεπαφή χρήστη, η οποία θα απλοποιήσει περαιτέρω τις περισσότερες από τις δημοφιλείς λειτουργίες του. Το νέο interface είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς αξιολόγησης των σχολίων και των παρατηρήσεων των χρηστών από τα οποία η εταιρεία εμπνεύστηκε τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής.

Οι χρήστες του Viber θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να στέλνουν φωτογραφίες ή βίντεο με μόλις τρία πατήματα στην οθόνη, γεγονός που μειώνει σημαντικά τα βήματα που χρειάζονταν μέχρι τώρα για τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Η καινοτομία αυτή έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο μενού που θα φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικότερες λειτουργίες της εφαρμογής, που κάθε χρήστης αναζητά. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

Για συσκευές iOS: μενού αυτοκόλλητων, άλμπουμ φωτογραφιών, λήψη φωτογραφίας/βίντεο, σκίτσα – και για Android συσκευές: μενού αυτοκόλλητων, άλμπουμ φωτογραφιών, λήψη φωτογραφίας, λήψη βίντεο. Πρόσθετες επιλογές, όπως “αποστολή αρχείου” ή “αποστολή τοποθεσίας” θα ενσωματωθούν στο μενού “Περισσότερα”.
 
Το νέο interface του Viber είναι ήδη διαθέσιμο από τις 20 Οκτωβρίου, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά τους με έναν πιο γρήγορο και εκφραστικό τρόπο.  Eξερευνήστε το νέο interface του Viber τώρα και επικοινωνήστε άμεσα με τους αγαπημένους σας χρησιμοποιώντας τις νέες αναβαθμισμένες λειτουργίες!

Η Viber είναι μέλος της οικογένειας της Rakuten και συνδέει δωρεάν χρήστες σε όλο τον κόσμο με τους αγαπημένους τους, δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να συνδεθούν και να εκφραστούν με τον τρόπο που επιθυμούν, μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή ομαδικών συζητήσεων, ακολουθώντας εμπορικά σήματα και διασημότητες ή συμμετέχοντας στα Public Chats. To Viber μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω σύνδεσης στο Internet – κινητής τηλεφωνίας ή WiFi – σε συσκευές iPhone, iPad, τηλέφωνα και tablets με λειτουργικά συστήματα Android, Windows Phone, Windows, Windows 8, Mac, Linux και συσκευές Symbian.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024