Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Μ. Καρασούλη μιλά για το Grecotel Pallas Athena στο Boutique Hotel Masterclass
Σεμινάρια

Η Μ. Καρασούλη μιλά για το Grecotel Pallas Athena στο Boutique Hotel Masterclass

Στην ομιλία της στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass η κα Μ. Καρασούλη θα εστιάσει στον πρωτότυπο χαρακτήρα αυτού του καινοτόμου αθηναϊκού ξενοδοχείου, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, το προφίλ της πελατείας του, το μάρκετινγκ που ασκείται για την προβολή του, ενώ θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία επιτυχημένων boutique hotels.

Την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μελέτη περίπτωσης του Pallas Athena – Grecotel Boutique Hotel, ενός από τα κορυφαία ελληνικά boutique hotels, θα παρουσιάσει η διευθύντρια του ξενοδοχείου κα Μαίρη Καρασούλη στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα.

Στην ομιλία της η κα Καρασούλη θα εστιάσει στον πρωτότυπο χαρακτήρα αυτού του καινοτόμου αθηναϊκού ξενοδοχείου, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, το προφίλ της πελατείας του, το μάρκετινγκ που ασκείται για την προβολή του, ενώ θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία επιτυχημένων boutique hotels.

Γεννημένη στη Ρόδο και μεγαλώνοντας σε ένα νησί με πλούσιες παραστάσεις και εικόνες από το χώρο της φιλοξενίας και έχοντας επιρροές από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον στο χώρο της τουριστικής εκπαίδευσης και ξενοδοχίας, γρήγορα έγινε άνθρωπος του τουρισμού. Τις σπουδές στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου ακολούθησαν μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Η επαγγελματική της πορεία ξεκινάει στο χώρο των διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου αποκτά σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Η πολυετής εμπειρία της στο Inter-Continental του Λονδίνου και στο Hilton της Ρόδου και της Αθήνας την έφεραν στη θέση της Resident Manager στα ξενοδοχεία της μεγαλύτερης ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας, της Grecotel. Μετά το King George και το Cape Sounio, σήμερα κατέχει τη θέση της πρώτης γυναίκας Hotel Manager στον όμιλο στο πρώτο boutique ξενοδοχείο της εταιρίας, το Pallas Athena.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται για τρίτη φορά από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Alexandros Hotel στην Αθήνα. Το φετινό Boutique Hotel Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου 2016, με το Hotel Quality Masterclass να πραγματοποιείται στις 24 Οκτωβρίου και το Hotel Marketing Masterclass στις 25 Οκτωβρίου.

Αναλυτική περιγραφή για το σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024