Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέος γενικός διευθυντής της Turkish Airlines ο Bilal Ekşi
Αεροπορικές εταιρείες

Νέος γενικός διευθυντής της Turkish Airlines ο Bilal Ekşi

Ο Bilal Ekşi κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας στην Turkish Airlines, την οποία είχε αναλάβει τον Απρίλιο του 2011.

Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου της Turkish Airlines και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Temel Kotil παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του στις 21 Οκτωβρίου 2016. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου αποφάσισε να διορίσει τον κ. Bilal Ekşi ως γενικό διευθυντή της Turkish Airlines Inc.

Ο κ. Bilal Ekşi, ο οποίος γεννήθηκε το 1968 στο Rize, αποφοίτησε το 1989 από το τμήμα Ηλεκτρονικής και Μηχανολογίας Επικοινωνιών του Πολυτεχνείου Yildiz.

Ο κ. Ekşi, ο οποίος άρχισε να εργάζεται ως Μηχανικός Ηλεκτρονικών και Επικοινωνίας στην Εταιρεία Τουρκικών Σιδηροδρόμων, ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Εργαστηρίου στην Istanbul Ulasim A.S. και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση μεγάλων έργων στον τομέα των μεταφορών, όπως στην αγορά οχημάτων μετρό και τραμ, καθώς και στην εγκατάσταση του Metro.

Ο κ. Ekşi, ο οποίος διορίστηκε ως επικεφαλής των μονάδων αναβάθμισης της Turkish Airlines Inc. το 2003, ηγήθηκε του έργου της συντήρησης των κινητήρων αεροσκαφών, των εργαλείων προσγείωσης και όλων των εξαρτημάτων των αεροσκαφών. Ο κ, Ekşi ο οποίος είχε διοριστεί ως Chief Ground Operations Officer στην Turkish Airlines Inc., ύστερα από μία περίοδο δύο ετών χάρη στο επιτυχημένο έργο του, ολοκλήρωσε με επιτυχία σημαντικά έργα, που αφορούν κυρίως στη βελτίωση των επιδόσεων της εταιρείας, ως προς την ακρίβεια της ώρας αναχώρησης των δρομολογίων της.

Αφού υπηρέτησε ως διευθυντής Παραγωγής της Turkish Airlines Inc. μεταξύ των ετών 2008-2009, και ως γενικός διευθυντής της Cyprus Turkish Airlines, ως μέρος της αναδιοργάνωσής της μεταξύ των ετών 2009-2010, και ως βοηθός γενικού διευθυντή στο Turkish Engine Center (TEC), το οποίο ο ιδρύθηκε από την κοινοπραξία της Pratt & Whitney, αμερικανικής εταιρείας κατασκευής κινητήρων, και της Turkish Technic Inc. μεταξύ των ετών 2010-2011, ο κ. Bilal Ekşi κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας, την οποία είχε αναλάβει τον Απρίλιο του 2011.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024