Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπίσημος αερομεταφορέας της 32ης Philoxenia η Qatar Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Επίσημος αερομεταφορέας της 32ης Philoxenia η Qatar Airways

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν για την Qatar Airways και τα νέα της εταιρείας, τα κορυφαία προϊόντα της, τον υπερσύγχρονο στόλο που διαθέτει, καθώς επίσης και για το δίκτυό της και τις δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρει στους επιβάτες από όλο τον κόσμο.

Η Qatar Airways ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 32η Διεθνή έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 18-20 Νοεμβρίου 2016. Η Qatar Airways συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη διεθνή έκθεση. Το 2015 η έκθεση προσέλκυσε πάνω από 351 εκθέτες, 17.500 επισκέπτες και 150 hosted buyers. Η έκθεση, που  αποτελεί θεσμό για την ταξιδιωτική και τουριστική αγορά της Ελλάδας, έχει ως στόχο της την περαιτέρω διεθνοποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δεδομένης της σημασίας που παρουσιάζει ο τομέας αυτός για την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια της ύφεσης.

“Η παρουσία της Qatar Airways στη Philoxenia θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία μας, χάρη στα υψηλά διεθνή standards της έκθεσης και των εκθετών που συμμετέχουν σε αυτή. Κύριο μέλημα μας αποτελεί η προώθηση της εταιρείας μας και του στρατηγικού μας πλάνου σε επενδυτές και stakeholders του τουριστικού κλάδου, γι’αυτό η Philoxenia θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία να συναντήσουμε κορυφαία στελέχη από την ευρύτερη ταξιδιωτική κοινότητα και να θέσουμε σε εφαρμογή μια δυναμική εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τις κορυφαίες ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας”, δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Commercial Manager Ελλάδας της Qatar Airways.

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τη συμμετοχή μας σε μια τόσο σημαντική και αναγνωρισμένη έκθεση θα μπορέσουμε να εξελίξουμε το όραμά μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να προσφέρουμε άριστες ταξιδιωτικές υπηρεσίες και πρωτοποριακά προϊόντα, καθώς επίσης και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού”, συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλόπουλος.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν για την Qatar Airways και τα νέα της εταιρείας, τα κορυφαία προϊόντα της, τον υπερσύγχρονο στόλο που διαθέτει, καθώς επίσης και για το δίκτυό της και τις δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρει στους επιβάτες από όλο τον κόσμο. Τέλος, όσοι επισκεφτούν την Qatar Airways θα μπορέσουν να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τους νέους προορισμούς της εταιρείας, όπως το Βίντχουκ στη Ναμίμπια, δρομολόγιο που ξεκίνησε πτήσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου, το Κράμπι στην Ταϊλάνδη, που πρόκειται να ξεκινήσει πτήσεις στις αρχές Δεκεμβρίου, οι Σεϋχέλλες, με πτήσεις από τα μέσα Δεκεμβρίου και το Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία, που θα ξεκινήσει δρομολόγια από τον Φεβρουάριο του 2017.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024