Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Συμφωνία διαχείρισης νέων ξενοδοχείων στην Κύπρο από την Atlantica Hotels & Resorts

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Νοέμβριος 2016, 13:27

Για τους επομένους έξι μήνες, oι τρεις ξενοδοχειακές μονάδες So Nice, So White και So Shine στην Αγία Νάπαθα λειτουργήσουν ως μία.


Στα πλαίσια της ανάπτυξης και στρατηγικής που δίνει ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts στην Κύπρο, ανακοινώθηκε η συμφωνία διαχείρισης των ξενοδοχειακών μονάδων So Nice, So White και So Shine στην Αγία Νάπα.

Για τους επομένους έξι μήνες, oι τρεις ξενοδοχειακές μονάδες θα λειτουργήσουν ως μία, με συγκεκριμένο προϊόν και το ξενοδοχείο θα ανακαινιστεί σε τέτοιο επίπεδο όπου θα του επιτρέπει να ανταγωνιστεί παρόμοια προϊόντα στο εξωτερικό με στόχο να καινοτομήσει στην κυπριακή αγορά.
Η τεχνογνωσία και εξειδίκευση του ομίλου, όπως έχει άλλωστε αποδείξει και στο παρελθόν, έχει σκιαγράφηση τις αρχές που την διέπουν, την ιστορία, τον τρόπο λειτουργείας και τις αξίες της.  Αυτές οι αξίες έχουν διακρίνει τον όμιλο για πάνω από τρεις δεκαετίες και είναι η βάση των όσων κατέστησαν της Atlantica ως μια τόση επιτυχημένη εταιρεία στον τουριστικό τομέα.

“Η Atlantica Hotels & Resorts, θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια Παναγιώτου για την εμπιστοσύνη που μας έχει επιδείξει. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αποβεί επιτυχές στο άμεσο μέλλον”, ανέφερε η εταιρεία.

Η Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Travel Plc, που δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο, με σύνολο 47 ξενοδοχειακών μονάδων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top