Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςWorld Travel Market 2016: Όλος ο τουριστικός κόσμος συναντάται στο Λονδίνο
Εκθέσεις

World Travel Market 2016: Όλος ο τουριστικός κόσμος συναντάται στο Λονδίνο

WTM LONDON 2016 – ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν περισσότερες επιχειρήσεις σε σχέση με πέρυσι, όπου και υπεγράφησαν συμφωνίες συνολικής αξίας 2,5 δισ. λιρών στερλινών. Πάνω από 80 σεμινάρια και συνέδρια θα λάβουν χώρα καθ'όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, καλύπτοντας όλους τους βασικούς τουριστικούς τομείς.

WTM LONDON 2016 – ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χιλιάδες επαγγελματίες από την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία συγκεντρώνονται στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα (ξεκινώντας από σήμερα), καθώς η World Travel Market ανοίγει τις πόρτες της για 37η φορά με νέα “εικόνα” και νέο πρόγραμμα.

Φέτος, για πρώτη φορά, η WTM του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί σε ένα τριήμερο, που ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, και θα συνεχίσει την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου με ωράριο 10:00 – 19:00.

Η WTM London 2016 περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του νέου αμφιθεάτρου χωρητικότητας 300 θέσεων, “Inspire Theatre”, το οποίο προστέθηκε στους εκθεσιακούς χώρους του North Hall του Excel, ενώ το Διεθνές Κέντρο Τύπου βρίσκεται πλέον στον εκθεσιακό όροφο του South Hall, διευκολύνοντας την επαφής μεταξύ των Μέσων Ενημέρωσης και των εκθετών.

Περισσότερα από 80 σεμινάρια και συνέδρια θα λάβουν χώρα καθ’όλη τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών, καλύπτοντας όλους τους βασικούς τουριστικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών μεταφορών, των ξενοδοχείων, του αθλητισμού, του τουρισμού, του κοινωνικού τουρισμού, του blogging, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και της τεχνολογίας.

Πάνω από 18.000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων 9.000 αντιπροσώπων εταιρειών και οργανισμών και πάνω από 38 τομείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας αναμένονται να πάρουν μέρος στα συνέδρια της WTM της φετινής χρονιάς. Για παράδειγμα, τα τελευταία δεδομένα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, στατιστικές και τάσεις από κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς, θα εξεταστούν στην εκδήλωση του Euromonitor International.

Σήμερα, η έκθεση ξεκινά με το WTM Speed Networking, φέρνοντας κοντά 1.400 εκθέτες και πάνω από 200 μεγάλους αγοραστές. Το γεγονός θα βοηθήσει τις συνδέσεις και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ των αγοραστών και των εκθετών πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης.

Οι δύο “πυλώνες” της WTM του Λονδίνου, η World Responsible Tourism Day και το διάσημο UNWTO & WTM Ministers’ Summit θα γιορτάσουν αμφότεροι τη δέκατη έκδοσή τους φέτος.
    
Επίσης, το Travel Tech Show στην WTM είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για την τεχνολογία στον τουριστικό τομεά στο Ην. Βασίλειο και ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας στην WTM London, καθώς συγκεντρώνει τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της τεχνολογίας για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Φέτος, το Travel Tech Show έχει ήδη επιβεβαιώσει συμμετοχές με ονόματα υψηλού προφίλ από τη βιομηχανία τόσο της τεχνολογίας, όσο και του τουρισμού. Σημειώνεται ότι το 2015, πάνω από 55.000 συναντήσεις έλαβαν χώρα κατά το Travel Tech Show.

Επιπλέον, η συνεργαζόμενη με την WTM London εταιρεία, Reed Exhibitions, υπέγραψε διεθνή συμφωνία με την ιστοσελίδα κρατήσεων ξενοδοχείων HotelMap για να προσφέρει, σε όσους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της, πρόσβαση σε υψηλού τεχνολογικού επιπέδου κρατήσεις ξενοδοχείων. Η συμφωνία ξεκίνησε με τις κρατήσεις για την WTM του Λονδίνου.

Τέλος, η διεθνής έκθεση θα ολοκληρωθεί με τα δημοφιλή WTM Festivals, με κάποιους εκθέτες να πραγματοποιούν happenings, προβάλλοντας τον πολιτισμό, τη μουσική, και την κουζίνα τους και δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν μετά από τις “παραδοσιακές” ώρες εργασίας μέσα σε μια διασκεδαστική και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024