Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Booking.com λανσάρει νέα (πιλοτική) πλατφόρμα για τουριστικούς πράκτορες
Τουριστικά γραφεία

Η Booking.com λανσάρει νέα (πιλοτική) πλατφόρμα για τουριστικούς πράκτορες

Η πλατφόρμα 'Booking.com for Travel Agents' παρέχει στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου μία ειδική σειρά εργαλείων και αναφορών για να κλείνουν και να διαχειρίζονται με ευκολία τις κρατήσεις διαμονής των πελατών τους.

Η Booking.com ανακοίνωσε σήμερα την αρχική, πιλοτική δοκιμή της “Booking.com for Travel Agents” (Booking.com για Ταξιδιωτικά Γραφεία), μιας νέας πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις μοναδικές ανάγκες των τουριστικών γραφείων.

Η πλατφόρμα διαθέτει μια σειρά από εύχρηστα εργαλεία, που ενισχύουν τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας, ώστε να πραγματοποιούν απρόσκοπτα και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις διαμονής των πελατών τους μέσω της Booking.com. Το Booking.com for Travel Agents είναι μια επέκταση του υφιστάμενου Προγράμματος Συνεργατών της εταιρείας και αξιοποιεί την τεχνολογία και τις υποδομές που αναπτύσσονται για το “Booking.com for Business“. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που θα συμμετάσχουν στην πλατφόρμα θα έχουν παρόμοια συνεργατικά οφέλη με όλους τους συνεργάτες της Booking.com.

Το “Booking.com for Travel Agents” δεν επιτρέπει μόνο στους τουριστικούς πράκτορες να βλέπουν και να διαχειρίζονται όλες τις κρατήσεις των πελατών τους μέσω ενός εύχρηστου μενού, αλλά περιλαμβάνει επίσης και μια υποενότητα με πελατοκεντρικές αναφορές, που τους βοηθούν στην παρακολούθηση μεμονωμένων κρατήσεων πελατών, αλλά και τους παρέχουν μια χρήσιμη και βολική κατανομή των κερδών τους με την πάροδο του χρόνου.

“Έχουμε δει αύξηση του αριθμού των ταξιδιωτικών πρακτόρων που χρησιμοποιούν το Booking.com για τη διαχείριση των κρατήσεων των πελατών τους”, ανέφερε ο Bryan Batista, Senior Director Global Partnerships στην Booking.com. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τώρα στους επαγγελματίες ταξιδιωτικούς πράκτορες μια πλατφόρμα και ένα πρόγραμμα που έχουν δημιουργηθεί μόνο για αυτούς, με τα ειδικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να πραγματοποιούν εύκολα και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις για τους πελάτες τους, καθώς και την επιλογή, την πολυμορφία και την εμπειρίαμ βασιζόμενοι στο Booking.com. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι συνεχίζουμε να καινοτομούμε με την πλατφόρμα και έχουμε δεσμευθεί να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα χρήσιμα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα τους επόμενους μήνες”.

Σημειώνεται ότι η Expedia διαθέτει ένα παρόμοιο πρόγραμμα, το “Expedia Travel Agent Affiliate Program”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους τουριστικούς πράκτορες να κλείνουν ξενοδοχεία, εισιτήρια με αεροπορικές εταιρείες αλλά και άλλα προϊόντα της Expedia, καθώς και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις και το λογαριασμό τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024