Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines εγκαινιάζει απευθείας πτήση στις Σεϋχέλλες
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines εγκαινιάζει απευθείας πτήση στις Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες, με την προσθήκη τριών εβδομαδιαίων πτήσεων με επιστροφή στο Mahe, αποτελούν το τρίτο νησί για την Turkish Airlines στο σύμπλεγμα νησιών Βανίλλα του Ινδικού Ωκεανού.

Η Turkish Airlines γιόρτασε την προσθήκη του προορισμού Σεϋχέλλες, στους παγκόσμιους προορισμούς τους με την εναρκτήρια πτήση της να προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Mahe, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επιβάτες να ταξιδεύουν σε 114 χώρες, από το νησί που έχει μόνο καλοκαίρι.

Πετώντας απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Mahe, το νέο δρομολόγιο συνδέει τις Σεϋχέλλες με 88 προορισμούς παγκοσμίως, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται το Παρίσι, το Ντουμπάι, η Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, η Βομβάη, το Άμπου Ντάμπι, η Βιέννη, το Μόναχο, η Ζυρίχη, η Ρώμη, η Μόσχα, το Ντίσελντορφ, το Κολόμπο και το Χονγκ Κονγκ. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις στο turkishairlines.com.

Η υπηρεσία αυτή αυξάνει σε 42 το συνολικό αριθμό των προορισμών της Turkish Airlines προς την Αφρική, παραμένοντας η αεροπορική εταιρεία που πετά σε περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη, με πτήσεις προς 114 χώρες  σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία, την Άπω Ανατολή, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Η πρώτη πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς το διεθνές αεροδρόμιο του Mahe έγινε δεκτή με κανόνια νερού, σε μια τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ahmet Olmustur, γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της Turkish Airlines, ο κ. Alain St. Ange, υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών, ο κ. Joel Morgan, υπουργός Εξωτερικών και Μεταφορών της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών, καθώς και διπλωμάτες, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και στελέχη της Turkish Airlines.

Ο κ. Olmustur δήλωσε: “Είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κανείς γιατί οι Σεϋχέλλες είναι φημισμένες σε όλο τον κόσμο, όπως και οι Turkish Airlines, πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να βάλεις σφραγίδα ποιότητας σε ό,τι κάνεις. Ως εκ τούτου, είναι μεγάλη τιμή για εμάς να προσθέτουμε αυτόν τον σπουδαίο προορισμό στο δίκτυό μας, που διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο αριθμό προορισμών από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024