Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνδοκυκλαδική αεροπορική σύνδεση με την Naxos Air απο το καλοκαίρι του 2017
Αερομεταφορές

Ενδοκυκλαδική αεροπορική σύνδεση με την Naxos Air απο το καλοκαίρι του 2017

Στόχος της Naxos Air είναι να συνδέσει αεροπορικά τη Νάξο και τα γειτονικά νησιά με τις ευρωπαϊκές χώρες, δημιουργώντας γρηγορότερες και πιο άνετες ταξιδιωτικές εναλλακτικές από και προς το νησί της Νάξου.

Η Naxos Air δημιουργήθηκε από Αυστριακούς, πρώην στελέχη της Austrian Airlines, οι οποίοι αγαπούν ιδιαίτερα τη Νάξο και γενικότερα τις Κυκλάδες και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν για γρήγορη, συνεπή και ασφαλή ενδοκυκλαδική αεροπορική σύνδεση.

Το σχέδιο φαίνεται να υλοποιείται από το καλοκαίρι του 2017, με τη δρομολόγηση ενός 11θέσιου μονοκινητήριου αεροσκάφους τύπου Caravan (CaravanEx), με δυνατότητα μεταφοράς 12 ατόμων και 600 κιλών. Η διάρκεια των πτήσεων μεταξύ των νησιών θα είναι ιδιαίτερα σύντομη (μέγιστο τα 20 λεπτά), λόγω της εγγύτητας των προορισμών.

Η νέα αεροπορική εταιρεία θα έχει ως έδρα τη Νάξο, ενώ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι τιμές των εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, τα στελέχη της Naxos Air έχει ήδη συναντηθεί στη γειτονική Πάρο με αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό και έχει παρουσιάσει το project της σύμφωνα με το οποίο προγραμματίζονται 6 καθημερινές προσαπογειώσεις στο νησί. Έτσι, σύμφωνα με το πλάνο, η Πάρος θα συνδέεται αεροπορικά κατά την προσεχή θερινή σεζόν με Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη, Σύρο και Μήλο.

Δείτε βίντεο από τη δοκιμαστική πτήση εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024