Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsAύξηση πωλήσεων της Thomas Cook Γερμανίας για τη Ρόδο
TOs

Aύξηση πωλήσεων της Thomas Cook Γερμανίας για τη Ρόδο

Σε εκδήλωση της Thomas Cook Γερμανίας στη Φρανκφούρτη δόθηκε η ευκαιρία στους αντιπροσώπους της Ρόδου να προβάλουν το νησί και τα ξενοδοχεία τους, στους άμεσους πωλητές των τουριστικών πακέτων, να συνομιλήσουν με στελέχη του Thomas Cook και να μοιράσουν δώρα και διαφημιστικό υλικό σε όλους τους επισκέπτες.

Η Ρόδος συμμετείχε στην εκδήλωση του Thomas Cook Γερμανίας στη Φρανκφούρτη στις 5 Νοεμβρίου, με την ονομασία Travel Connexion. Με πρωτοβουλία του GEM Travel (ιδιοκτησίας κ. Γ. Μιχαλάκη) και σε συνεργασία με 10 ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες ξενοδοχείων, η Ρόδος είχε δικό της περίπτερο, έπειτα από πολλά χρόνια, όπου φιλοξένησε τους ξενοδόχους – εκπροσώπους των ξενοδοχείων που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση του Thomas Cook είχαν προσκληθεί και έλαβαν μέρος στις διάφορες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις των προορισμών συμπεριλαμβανομένης και της Ρόδου, 2.600 υπάλληλοι και ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων της Γερμανίας, που κατά κύριο λόγο πουλάνε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του Thomas Cook.

Στην εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους αντιπροσώπους της Ρόδου να προβάλουν το νησί και τα ξενοδοχεία τους, στους άμεσους πωλητές των τουριστικών πακέτων, να συνομιλήσουν με στελέχη του Thomas Cook και να μοιράσουν δώρα και διαφημιστικό υλικό σε όλους τους επισκέπτες.

Τα πρώτα μηνύματα, παρόλο που είναι ακόμη πολύ νωρίς, είναι θετικά για τη Ρόδο, συγκριτικά με τις πωλήσεις την ίδια εποχή πέρυσι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση πωλήσεων για την Ρόδο (μικρά βέβαια τα νούμερα αυτή την εποχή) και η μείωση της ζήτησης προς Τουρκία. Εάν δε, συνεχισθεί η ίδια ζήτηση μέχρι τον Ιανουάριο, εποχή που υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία, τότε προβλέπεται και πάλι αύξηση των αφίξεων από τη Γερμανία προς τη Ρόδο.

Οι συμμετέχοντες από τη Ρόδο στην παρουσίαση του Thomas Cook ήταν:
1. Gem Travel (Μιχαλάκης Γιώργος) – Εκπρόσωπος Thomas Cook στη Ρόδο
2. Atrium Hotels
3. Smartline Semiramis City Hotel
4. H Hotels
5. Lindos Blu – Lindos Mare Hotels
6. Lydia Maris
7. Sunconnect Evita
8. Apollo Hotels
9. G Hotels
10. Calypso Palace
11. Lindos Hotels

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024